Junior Projectleider Noord

Wil jij je samen met ons inzetten voor een groene duurzame wereld? Ben je daarnaast proactief en houd je van aanpakken? Dan zoekt IVN jou!   


Voor de regio Noord zoeken wij een 
Junior Projectleider
voor 32-36 uur per week 

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Samen met 150 beroepskrachten, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren we natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

De functie 

Als junior projectleider in de regio Noord lever je een bijdrage aan de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van (deel)projecten. Je organiseert evenementen en andere activiteiten. Je verricht diverse voorkomende organisatorische werkzaamheden. Ook draag je bij aan de verwerving en ontwikkeling van nieuwe projecten. Je werkt samen/ondersteunt projectleiders en senior projectleiders. Je zult werkzaam zijn in projecten die vallen onder alle thema’s van IVN. Je standplaats is Assen. 

Het profiel

 • WO/HBO werk- en denkniveau met minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de thema’s van IVN en het werken met vrijwilligers;
 • Je bent proactief en signaleert kansen die bijdragen aan de ontwikkeling van het project;
 • Je bent een planner, behoudt overzicht, stelt prioriteiten en bereikt daarmee de gestelde doelen op succesvolle wijze;
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van projectmatig werken;
 • Je bent communicatief sterk en kunt je goed schriftelijk en digitaal (o.a. via social media) uitdrukken;
 • Je bent een echte netwerker en in staat een netwerk op te bouwen en verder uit te breiden;  
 • Je bent een flexibele teamspeler, kan goed zelfstandig werken en kan snel schakelen; 
 • Je hebt enige ervaring met het werven van nieuwe (financiële) middelen voor projecten;
 • Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van natuur en duurzaamheid.

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. Dit kan middels de IVN Academie, waar wij verschillende interne vaardigheidstrainingen aanbieden, waarin je jezelf nieuwe manieren van werken eigen kunt maken. Zo kun je je verdiepen in het leren toepassen van visueel werken, storytelling of scrum.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Wij zoeken een ambitieuze collega die meedenkt over vernieuwing en ontwikkeling. Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaalwerk. Waaronder:

 • Een salaris ingeschaald in schaal 8 en een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op langer;
 • Een (ruim) ontwikkelbudget om in te zetten voor jouw ontwikkeling voor interne en externe opleidingen en trainingen ;
 • De functie heeft de omvang van 32-36 uur, dit in overleg;
 • De functie wordt uitgeoefend in/vanuit Groningen/Assen.

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv (in PDF!) ter attentie van Mark Tuit  Regiodirecteur Noord. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk zondag 2 juni 2019. Der eerste gespreksronde is op 13 juni 2019 in de middag op ons kantoor in Groningen. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?
De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.