Junior Projectleider Natuur & Recreatie

Wil jij je samen met ons inzetten voor een groene duurzame wereld waar mensen in verbinding met natuur leven? Ben je een ondernemende doener? Dan zoekt IVN jou!

Voor ons kantoor in Den Haag (Zuid-Holland/Zeeland) zoeken wij een 
Junior Projectleider met focus op natuur & recreatie
voor 32-36 uur per week 

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 150 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

De functie 

Als junior projectleider lever je een bijdrage aan onze droom voor een groene en gezonde leer- en leefomgeving in Zuid Holland. Je organiseert evenementen, cursussen en andere activiteiten onder meer binnen het domein Natuur & recreatie. Je vindt het leuk om met de horeca- en recreatiesector samen te bouwen aan natuurgerichte recreatie via ons programma Gastheer van het Landschap en de Beleefweken, waarbij je zowel oog voor natuurbelangen hebt als aantrekkelijke gebiedseigen natuurbelevenissen voor recreanten. Je draagt daarnaast ook bij aan onze projecten op het gebied van jongerenparticipatie projecten, Tiny Forest en de vergroening van zorginstellingen. Je werkt samen met/ondersteunt projectleiders en senior projectleiders. 

Het profiel

 • WO werk- en denkniveau met minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de thema’s van IVN en het werken met vrijwilligers. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van natuur en duurzaamheid;
 • Je bent proactief en signaleert kansen die bijdragen aan de ontwikkeling van het project. Je bent flexibel, vertoont eigen leiderschap en beschikt over veerkracht;  
 • Je bent een planner, behoudt overzicht en stelt prioriteiten. Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement; 
 • Je bent communicatief sterk en bent in staat een netwerk te onderhouden;  
 • Je hebt enige ervaring met acquisitie en het verkrijgen van financiering;

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met andere bevlogen collega’s bouwt aan een groener Nederland. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal, in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. 
Het team in Zuidwest bestaat uit een diverse groep van een kleine 20 personen. In het team staan zelfsturing, samenwerken, vertrouwen en eigen leiderschap centraal.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Wij zoeken een ambitieuze collega die meedenkt over vernieuwing en ontwikkeling. Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk. 

 • Een salaris ingeschaald in schaal 8, het salaris bedraagt minimaal
  € 2.544,- maximaal € 3.624, -bruto (bij 36 uur). 
 • Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op langer.
 • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Een groeibudget om in te zetten voor jouw ontwikkeling.
 • De functie heeft de omvang van 32-36 uur, dit in overleg;
 • De functie wordt uitgeoefend in/vanuit Den Haag.

Interesse?

Vul dan het sollicitatieformulier in en upload je dan je cv en motivatiebrief in PDF ter attentie van Daphne Teeling, Regiodirecteur Zuidwest. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk zondag 21 april 2019.
De eerste gespreksrondes zijn op 26 april (Den Haag). Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?
De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.