(Junior) Projectleider Natuur en Gezondheid

‘IVN zoekt een projectleider die affiniteit heeft met Natuur en Gezondheid. Die binnen dit domein IVN projecten wil ontwikkelen, en realiseren in de provincie Zeeland en Zuid-Holland’ 

Voor het kantoor in Goes en Den Haag zoeken wij een
(Junior) Projectleider 
voor 32-36 uur per week

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 150 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

De functie 

Als projectleider ben je onder andere verantwoordelijk voor het verwerven, ontwikkelen en realiseren van projecten binnen het domein Natuur en Gezondheid. Je werkt in flexibele samenstellingen (individueel en/of in wisselende verbanden) aan projecten.  

Als projectleider ben je onder andere bezig met: 

 • het verwerven van partners, projecten en cofinancieringen binnen het domein; 
 • vertegenwoordig je IVN binnen verschillende netwerken op de thema’s die passen binnen de visie en missie van IVN.

Het profiel 

 • Je hebt aantoonbare ervaring en netwerk in het zorg/gezondheidsdomein;
 • Je bent bekend met de competenties: visie, verbinding, daadkracht en ondernemerschap tevens de kerncompetenties van IVN;
 • Je hebt ervaring met het enthousiasmeren en motiveren van professionals;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen met een mix van publieke- en private financiering;
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement; 
 • Je hebt affiniteit met het werk dat IVN doet; 
 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring.

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Wij zoeken een ambitieuze collega die meedenkt over vernieuwing en ontwikkeling. Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal werk, waaronder:

 • Een salaris ingeschaald in schaal 8, het salaris bedraagt minimaal
  € 2.544,- maximaal € 3.624, -bruto (bij 36 uur). 
 • Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op langer.
 • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Een ontwikkelbudget om in te zetten voor jouw ontwikkeling.
 • De functie heeft de omvang van 32-36 uur, dit in overleg;
 • De functie wordt uitgeoefend in/vanuit Goes en Den Haag.

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv. ter attentie van Daphne Teeling Regiodirecteur Zuidwest. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk zondag 16 december 2018. De eerste gespreksronde is op vrijdag 11 januari 2019. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?
De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.