Junior Projectleider

Wil jij je samen met ons inzetten voor een groene duurzame wereld? Ben je daarnaast proactief en houd je van aanpakken? Dan zoekt IVN jou!   

Voor de regio Oost zoeken wij een 
Projectleider (junior)
voor 32-36 uur per week in Lelystad

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Samen met 150 beroepskrachten, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren we natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op de kernthema’s: Natuur in de buurt Kind & natuur, Jongeren, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

De uitdaging 

Je zal aan de slag gaan met verschillende projecten die vallen onder alle thema’s van IVN. De nadruk in eerste plaats zal liggen op het thema Natuur in de Buurt. Samen met vrijwilligers, bewoners, werknemers en ondernemers maken we onze buurten, bedrijventerreinen en omgeving groener en leefbaarder.

Je levert een bijdrage aan de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van (deel)projecten in de provincie Flevoland. Ook voer je zelfstandig (deel) projecten uit zoals Proeftuinen, Tiny Forest, Tuiny Forest of een buurtaanpak zoals Gezonde Buurten. Je organiseert evenementen en andere activiteiten. Je verricht diverse organisatorische werkzaamheden. Ook draag je bij aan de verwerving en ontwikkeling van nieuwe projecten. Je werkt samen met en ondersteunt projectleiders.
Je komt in een klein en dynamisch team met veel ruimte voor eigen initiatief. Waardoor je ook op meerdere thema’s actief bent.

Het profiel

  • WO/HBO werk- en denkniveau met minimaal 2-4 jaar relevante projectmedewerker ervaring;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de thema’s van IVN en het werken met vrijwilligers;
  • Je hebt affiniteit met bewonersparticipatie;
  • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van projectmatig werken;
  • Je bent proactief en signaleert kansen die bijdragen aan de ontwikkeling van een project;
  • Je bent een planner, behoudt overzicht, stelt prioriteiten en bereikt daarmee de gestelde doelen op succesvolle wijze;
  • Je hebt ervaring met het geven van workshops en trainingen en hier krijg je energie van;
  • Je bent een echte netwerker en in staat een netwerk op te bouwen en verder uit te breiden;  
  • Je bent een flexibele teamspeler, kan goed zelfstandig werken en kan snel schakelen; 
  • Je hebt enige ervaring met het werven van nieuwe (financiële) middelen voor projecten.

Bij IVN werken we vaak met kwetsbare groepen zoals kinderen en ouderen. Daarom vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. IVN zal zorg dragen voor het aanvragen van de VOG en voor de kosten hiervan.

Het team

Je wordt onderdeel van team regio Oost (Flevoland, Gelderland en Overijsel). Een gedreven en betrokken team van ongeveer 30 mensen waarin zelforganisatie en ontwikkeling erg belangrijk is. Je werkt nauw samen met de andere projectleiders uit het team en met de communicatieadviseur en officemanager. Jouw standplaats wordt het kantoor in Lelystad, maar jouw werk voer je uit in heel provincie Flevoland en mogelijk ook in Overijssel. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk. De functie is ingedeeld in schaal 8 max trede 13. Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast is er een groeibudget dat je kan inzetten voor jouw ontwikkeling. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op vast. De functie is voor 32 tot 36 uur dit in overleg. 

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv.in PDF! ter attentie van Joline de Weerdt Regiodirecteur Oost. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 18 september. Der eerste gespreksronde is op 27 september en de tweede ronde is op 6 oktober. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?
De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.