Junior Projectleider

‘IVN zoekt een leergierige junior projectleider die zich samen met ons wil inzetten voor een groene duurzame wereld’ 

Voor het kantoor in Zwolle zoeken wij een per 1 maart 2019 een 
Junior Projectleider
voor 32uur per week

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 150 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

De functie

Als junior projectleider in de regio Oost lever je een bijdrage aan de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van (deel)projecten. Je organiseert evenementen en andere activiteiten. Je verricht diverse voorkomende organisatorische werkzaamheden. Ook draag je bij aan de verwerving en ontwikkeling van nieuwe projecten. Je werkt samen/ondersteunt projectleiders en senior projectleiders. Je zult werkzaam zijn in projecten die in principe kunnen vallen binnen alle thema’s van IVN.  Nadruk in eerste instantie zal liggen binnen het thema Natuur & gezondheid en Natuur in de buurt. Je standplaats is Zwolle. Je werkzaamheden zullen grotendeels in de provincie Overijssel plaatsvinden. Alhoewel er ook projecten in de provincies Flevoland en Gelderland mogelijk zijn.

Het profiel 

 • Je hebt WO/HBO werk- en denkniveau met minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de thema’s van IVN en het werken met vrijwilligers;
 • Je bent proactief en signaleert kansen die bijdragen aan de ontwikkeling van het project;
 • Je bent een planner, behoudt overzicht, stelt prioriteiten en bereikt daarmee de gestelde doelen op succesvolle wijze;
 • Je hebt ervaring met de IVN-kerncompetenties: visie, verbinding en daadkracht; 
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement; 
 • Je hebt duidelijke motivatie en affiniteit met het werk dat IVN doet;
 • Je bent communicatief sterk en bent in staat een netwerk te onderhouden en verder uit te breiden;  
 • Je bent een flexibele teamspeler en kunt snel schakelen; 
 • Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van natuureducatie en duurzaamheid.

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Wij zoeken een ambitieuze collega die meedenkt over vernieuwing en ontwikkeling. Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal werk, waaronder:

 • Een salaris ingeschaald in schaal 8, het salaris bedraagt minimaal € 2.544,- maximaal € 3.624,-bruto (bij 36 uur full time);
 • Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op langer.
 • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Een ontwikkelbudget om in te zetten voor jouw ontwikkeling.
 • De functie heeft de omvang van 32-36 uur, dit in overleg;

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv in PDF, ter attentie van Joline de Weerdt. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 15 januari. De eerste gespreksronde vindt plaats op 22 januari in Zwolle. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling P&O, via 020-6228115.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie. De door jou aan IVN verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.