Junior Project Controller

Ben jij een gedreven ‘financial’ die een bijdrage wil leveren aan onze missie om mens en natuur met elkaar te verbinden? Wil jij verder werken aan je carrière in finance en vind je wisselende projecten en werkzaamheden een uitdaging? Dan zoekt IVN jou!

Voor ons kantoor in hartje Amsterdam zijn wij op zoek naar een
Junior Projectcontroller
Voor 32-36 per week in Amsterdam

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 150 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

De functie 

Als projectcontroller bij IVN help je bij het beheer van zo’n 500 projecten per jaar. Je ondersteunt onze collega’s die voor de inhoud en uitvoering van de projecten zorgdragen. Omdat onze projecten door het hele land worden georganiseerd ben je ook regelmatig op bezoek bij onze regionale kantoren om de mensen ter plaatse te spreken en te adviseren. Ook heb je contact met onze opdrachtgevers over de financiele aspecten van de projecten.

Je bent de bewaker van projectbudgetten en onderneemt tijdig actie als dat nodig is. Je werkt zelfstandig maar hebt wel collega’s in de buurt die je kunnen helpen en hun ervaring met je delen. Binnen onze organisatie heb je een plekje in ons Finance-team, samen met de collega’s beheer je de financiën van heel IVN. We zorgen ervoor dat we elkaar helpen waar nodig maar hebben wel ieder onze eigen taken en verantwoordelijkheden.

Tot jouw specifieke taken hoort ook het samen met de projectleiders opstellen van rapportages aan de hand waarvan de afrekening met opdrachtgevers plaatsvindt. In een aantal gevallen hoort daar ook een accountantscontrole bij die door jou begeleid wordt.

Voor een kandidaat die zich graag verder wil ontwikkelen hebben we prima mogelijkheden waaronder een budget waar je een beroep op kunt doen.

Jouw profiel 

 • Je hebt affiniteit met de visie van IVN;
 • Je hebt ca. 2 jaar ervaring in een financiële functie;
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt kennis van de toepassing van bedrijfssoftware, ervaring met AFAS is een pre;
 • Je bent stressbestendig en kunt omgaan met tijdsdruk en een dynamische omgeving;
 • Je bent integer bij het verwerken van vertrouwelijke gegevens, zoals financiële- en persoonsgegevens;
 • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en goed in staat procesmatig te denken.

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. Dit kan bij de IVN Academie, waar wij verschillende interne vaardigheidstrainingen aanbieden, waarin je jezelf nieuwe manieren van werken eigen kunt maken. Zo kun je je verdiepen in het leren toepassen van visueel werken, storytelling of scrum.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die middenin de maatschappij staat en volop in beweging is. Wij zoeken een ambitieuze collega die meedenkt over vernieuwing en ontwikkeling. Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaalwerk. Waaronder:

 • Een salaris ingeschaald in schaal 8, een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • De eerste aanstelling is voor de duur van één jaar, maar bij goed functioneren gaan we samen verder;
 • Een ontwikkelbudget dat je naar behoefte in kunt zetten voor jouw ontwikkeling;
 • Een werkweek van 32-36 uur, in overleg in te vullen;
 • Een werkplek op een van de mooiste en best bereikbare plekken in Amsterdam.

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv in PDF. 
Je reactie ontvangen we graag uiterlijk woensdag 18 september 2019. De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdag 25 september 2019. Voor vragen kan je contact opnemen met afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je CV en je motivatie.
Het door jou aan IVN verstrekte CV en de motivatie worden door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.