IVN'ers voor filmpjes gezocht!

Dit jaar zijn we bij het landelijke bureau gestart om een serie filmpjes te maken, die de persoonlijke impact tonen van de natuur en IVN. Door de gezichten, verhalen en impact te laten zien willen we mensen raken op hun gevoel. Zodat zij zich betrokken voelen en geïnspireerd raken om zich ook te verbinden met IVN: het ‘dat wil ik óók-gevoel’! IVN is een club waar je graag bij wilt horen. 

Wat ga je doen? 

Gekoppeld aan de najaarscampagne willen we een video maken die laat zien dat IVN natuuractiviteiten organiseert die bijdragen aan de gezondheid van mensen. We zoeken een IVN’er die bijvoorbeeld gezonde natuurwandelingen organiseert en het leuk vindt hierover iets te vertellen in een video. Of ben je binnen IVN bezig met andere activiteiten die impact hebben op (geestelijke) gezondheid. Dit zouden we graag in beeld brengen. 

De opname zouden plannen we begin september in overleg met je in. Investering is een dagdeel, locatie in eigen omgeving (in overleg). 

Wat bieden we? 

  • Je maakt deel uit van het communicatieteam van de IVN najaarscampagne. In september kun je (optioneel) eens deel uit maken van een campagneoverleg bij het landelijke bureau in Amsterdam. Als je vooraf deel wilt nemen aan een campagneoverleg, krijg je de reiskosten vergoedt.
  • Je versterkt onze impact door jouw eigen verhaal te vertellen en anderen enthousiast te maken over IVN.
  • Je kunt de hele campagnemaand gebruik maken van de Hortuspasje die we bij IVN beschikbaar hebben en dus gratis naar de Hortus in Amsterdam (naast ons IVN-kantoor)
  • Je ontvangt voor de inzet een vrijwilligersvergoeding van 50 Euro en we sturen je een gratis IVN-herfstpakket op ter waarde van 70 Euro met leuke IVN-herfstmaterialen voor eigen gebruik. 

Interesse?

Ben jij onze IVN filmster rondom het thema natuur en gezondheid en vertel je een breed publiek meer hierover?  Laat het voor 25 augustus weten aan Elke van de Wiel