Het kernteam

Het kernteam is de drijvende kracht achter de IVN Stadsvergroeners (voorheen Tiny Forest Jongerenteam)! Het kernteam organiseert de activiteiten, deelt berichten in de WhatsApp-groep en houdt zich bezig met het vergroten van de zwerm van enthousiaste jongeren.

Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe kernteamleden! Dus: wil jij op een praktische manier bijdragen aan de natuur en ben je tussen de 18 en 30 jaar? Ben je van september t/m maart 2 á 3 uur per week beschikbaar? Meld je dan vóór 15 augustus 2022 aan voor het kernteam! Meer informatie over de vacatures vind je hier.

Het kernteam bestaat op dit moment uit zes leden, ze stellen zich graag aan je voor:

Berber Gieles

BerberHoi, mijn naam is Berber en ik woon in het mooie Utrecht samen met mijn vriend en kat! Ik ben op dit moment mijn master Forest & Nature Conservation aan het afronden, met een focus op de mens-natuur relatie. Onze mooie aarde maakt me erg enthousiast, en andere mensen enthousiast maken over onze aarde maakt me SUPER enthousiast! Daarnaast word ik blij van wandelen door de bossen, kickboksen, yin-yoga, (moes-)tuinieren, Spongebob en mooie boeken lezen. Het Tiny Forest Jongerenteam is voor mij een hele leuke manier om praktisch met mensen en natuur bezig te zijn.  Hopelijk zien we elkaar snel op een van de activiteiten! 

Elske de Vlugt

ElskeHoi, ik ben Elske en woon met veel plezier in Den Haag. Ik ben opgegroeid in de Betuwe, waar veel groen en natuur is. Als kind gingen we vaak naar het bos of wandelen in de groene omgeving. Ook bij mijn opa en oma uit Zeeland gingen we er vaak op uit naar het strand. Het was heerlijk om binnen enkele minuten met je tenen in het zand te staan. Dit gevoel nam ik mee toen ik op kamers ging wonen, en koos voor een kamer in Scheveningen. Even uitwaaien na een pittige dag studeren, of een flinke kater, was geen overbodige luxe. Ik wil graag iets terug doen voor de natuur en heb me daarom aangesloten bij het Tiny Forest Jongerenteam. Samen met scholen en de buurt kleine bosjes aanleggen zodat ook kinderen in de stad van de natuur kunnen genieten, vind ik een prachtig doel. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met dit gezellige team een start te maken aan de vergroening van de stad! 

Sangitha Harmsen

SangithaHoi, ik ben Sangitha! Ik ben 24 jaar oud en woon in Den Haag. Afgelopen zomer heb ik mijn masterstudie aan de TU Delft afgerond, en sindsdien werk ik in Rotterdam. Ik zit doordeweeks veel achter een laptop en omsingeld door beton, maar eigenlijk ben ik graag bezig met planten en de natuur. Ik vind het Tiny Forest Jongerenteam een heel leuk initiatief, onder andere omdat het een kans is om betrokken te zijn bij natuur in de stad, en het is ook een mooie manier om meer over biodiversiteit te leren. Ik kijk ernaar uit om samen de komende maanden meer Tiny Forests rond Zuid-Holland in goede staat te krijgen, en de omwonenden er bij te betrekken!

Annabel van de Sande

AnnabelLeuk dat je nieuwsgierig bent naar de leden van het tiny forest jongerenteam! Ik ben Annabel. Ik woon in Leiden met mijn vriend. We hebben samen een leuk appartement en een kat. Sinds 3 jaar werk ik mee ik aan een fijne openbare ruimte. De eerste twee jaar bij de gemeente Leiden aan projecten in Leiden en nu bij een klein ingenieursbureau in Lisse aan projecten in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Ik maak me hard voor een openbare ruimte met meer ruimte voor planten en dieren. Het Tiny Forest Jongerenteam is voor mij een extra manier om hier ook een tastbare invulling aan te geven met andere enthousiaste jongeren.

Femke van de Merwe

FemkeHooi! Ik ben Femke! Een van het kernteam van het tiny forest jongerenteam. Ik ben onderdeel uit gaan maken van dit team omdat ik me heel graag in wilde zetten voor het onderhoud en beheren van tiny forest om zo Nederland weer een stukje groener te maken! Mijzelf inzetten voor dit team is een goede combinatie met mijn inzet voor scouting Nederland. Ik voel mijzelf heel betrokken bij de natuur en houdt er dan ook van om een goede boswandeling te maken. Wie weet ontmoeten we je bij een beheerdag!

Mark van der Kolk

mark Hoi, ik ben Mark! Ik kom uit het mooie en gezellige Katwijk. Inmiddels ben ik binnen de gemeente verhuisd naar het dorpje Valkenburg. Ik ben me de laatste jaren steeds meer gaan realiseren hoe belangrijk het is dat we goed voor onze planeet moeten zorgen. Met als doel niet alleen het behoud van de mooie natuur, maar ook vooral een leefbare planeet voor toekomstige generaties! Ik vind het super leuk om met andere enthousiaste mensen iets bij te dragen aan de natuur. Zo houd ik me zowel op privé als professioneel vlak bezig met het milieu. Ik vind het erg leuk om mijn steentje bij te dragen aan het onderhouden van de Tiny Forest’s en zelf ook het een en ander te leren. Als jou dat ook leuk lijkt, nodig ik je van harte uit om je ook aan te melden!