IVN Routes app

Reactieformulier voor IVN afdelingen m.b.t. IVN Routes app

Hiermee geef je aan dat je afdeling mee wil gaan doen met de app IVN Routes waarmee wandel- en fietsroutes worden aangeboden. De routes komen dan beschikbaar via een IVN-app voor tablet en/of smartphone en via de website. 
Afdelingen die mee doen betalen éénmalig een bijdrage van €250,- voor een ongelimiteerd aantal routes. (mocht dat bezwaarlijk zijn, dan kun je ook instappen voor €100,-) Je mag dan max. 5 routes plaatsen. 

Vul het reactieformulier in en we nemen contact met je op.

NB: De voorzitters en secretarissen van alle IVN afdelingen hebben hierover in 2017 en 2018 enkele malen een mail ontvangen met uitleg.
Vragen eventueel via OnsIVN (groep 'Project IVN routes) of via mail aan websupport@ivn.nl dan wel routes@ivn.nl.

Vul de naam van je afdeling in
Geef aan dat je mee wilt doen met dit project om routes ook via een app aan te bieden. Je ontvangt dan meer informatie en een bevestiging
Om de kosten te financieren is het nodig dat ook IVN afdelingen meebetalen. Kosten: eenmalig € 250,-- voor een onbeperkt aantal routes. Is dat bezwaarlijk, dan kun je oom meedoen voor €100,- Je kunt dan maximaal 5 routes invoeren.
Naam van de contactpersoon van je afdeling m.b.t. routes
Eventuele opmerkingen kun je hier kwijt. Vragen graag via OnsIVN (groep 'Project IVN routes) of via mail aan h.hogenbirk@ivn.nl.