Het Groene Strand
Natuur
Op
woensdag13apr202213:00

Inspiratiedag Het Groene Strand

***Wegens omstandigheden is de inspiratiedag over Het Groene Strand in Noord Holland helaas geannuleerd. Wil je op de hoogte blijven van andere Groene Strand activiteiten voor ondernemers? Stuur dan ons dan een mailtje***

Spot sprintende strandlopers langs de waterlijn, verwonder je over aangespoelde zeesterren of neem een hapje zeeraket. Het strand lijkt een enorme zandbak, maar als je weet hoe je moet kijken, verandert het in een spectaculair natuurgebied. Tijdens deze inspiratiedag ontdek je meer over het leven op het strand en hoe je die ervaringen met je gasten kunt delen. Ook leer je hoe je zelf kunt bijdragen aan een natuurlijker strand.

Het verhaal van Het Groene Strand

Of je nu fietsen verhuurt, koffie schenkt, bezoekers laat overnachten of groepsactiviteiten op het strand organiseert; het vertellen van een pakkend verhaal over het strand en alles wat daar leeft voegt altijd iets toe aan de beleving van je gasten. Laat je daarom tijdens deze ondernemersbijeenkomst inspireren door het verhaal van Het Groene Strand.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze middag maak je kennis met Het Groene Strand en laten we je met workshops en excursies ervaren hoe jij het verhaal van een levend, gezond en natuur-rijk strand een plek kan geven in jouw onderneming. We delen concrete voorbeelden van activiteiten op het strand, laten je bijpraten door strandexperts en scheppen ruimte om contacten op te doen.

Iets voor jou?

  • Leer over de natuur op het strand
  • Deel natuurweetjes & doetips met gasten
  • Help mee aan meer strandnatuur
  • Leer ondernemers in je omgeving beter kennen
  • Ga mee het strand op tijdens onze workshops

Meld je dan gauw aan, want er is beperkt plaats!

Over Het Groene Strand

Het Groene Strand is een samenwerking tussen LandschappenNL, Stichting Duinbehoud, IVN Natuureducatie, Stichting Anemoon en Vogelbescherming Nederland om natuur en natuurbeleving terug te brengen op de Nederlandse stranden. Het Groene Strand is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. De Inspiratiedag Gastheer van het Groene Strand wordt georganiseerd door IVN Natuureducatie.

Algemene informatie

woensdag 13 april 2022 - 13:00
Locatie: 
Laguna Beach
Heereweg 411
1871 GL Schoorl
Nederland
Google Maps image