IVN Het Groene Wiel
Bijen
maandag08mrt2021

Gratis BIJzondere tasjes tijdens Plant4daagse

**Wauw, wat een succes! Alle BIJzondere tasjes zijn binnen één dag vergeven. Het is niet meer mogelijk om een tasje op te halen. Maar geen zorgen, je kunt simpele materialen zoals wat snoeiafval en kleine plantjes je eigen B&B for Bees maken. Klik hier voor meer info.**

IVN Het Groene Wiel bestaat 40 jaar en trakteert! Tijdens de Plant4daagse kunnen inwoners gratis een BIJzonder tasje ophalen; een pakketje met bloemenzaden, materialen voor het maken van een hotelletje en een zoekkaart over de wilde bij. 

Het Groene Wiel nodigt alle inwoners uit om mee te doen met de recordpoging ’1000 B&B’s for bees’. Maak een klein bijenhotelletje en zaai bloemen. Dat is leuk om te doen, het staat vrolijk in de tuin en je helpt de wilde bij met voedsel en nestelplekken. Doe je ook mee?

Je kunt een BIJzonder tasje ophalen op vrijdag 19 en zaterdag 20 maart bij

Meer informatie over de actie en over hoe je mee kunt doen vind je hier. De tasjes-actie is onderdeel van de Wageningse Plant4daagse: vier dagen die in het teken staan van het groener maken van buurten. Meer informatie over de Plant4daagse vind je op Wageningenduurzaam.