Tilburg / Stadsbos013

Het Bewaarde Land is in Tilburg te gast in Stadsbos013, een uitgestrekt natuurgebied aan de rand van Tilburg - op fietsafstand van het centrum. Hier komen cultuur en natuur samen en krijgen flora en fauna de ruimte zich te ontplooien. In Stadsbos013 kun je rust zoeken, ontdek je de natuur, kun je sporten en je kunt er mensen ontmoeten. Een gebied dat zich ontwikkelt op basis van behoeften én op initiatief van de stad. 

Locatie & routebeschrijving
Om op deze locatie te komen, parkeer je bij Villa Vredelust. Adres voor navigatie is Pompstationweg (coördinaten: 51.560669, 5.015835).

  • Kom je vanuit Breda, dan volg je de Bredaseweg tot aan de rugbyvelden. Sla rechtsaf naar de Pompstationweg. De parkeerplaats bevindt zich aan de linkerkant.
     
  • Kom je vanuit Tilburg, dan kun je het beste rijden via de Gilzebaan. Op de Gilzebaan sla je na 2km rechtsaf naar de Pompstationweg. Deze volg je bijna tot het einde. De parkeerplaats van Villa Vredelust bevindt zich aan de rechterkant. Zie de afbeelding hieronder.
    Let op, de navigatie stuurt je misschien over de Bredaseweg. Dit kan, maar dan moet je een (soms lastige) U-bocht maken tegenover de rugbyvelden.

Stadsbos013Scholen
Deze locatie van Het Bewaarde Land richt zich voornamelijk op scholen uit de gemeente Tilburg. 

Contact locatiecoördinator
Daniek Bosch | HBL-Tilburg@ivn.nl | 06-82196066

Noodnummer
Op de dag zelf bereikbaar, vanaf een halfuur voor aanvang.
Locatiecoördinator: Daniek Bosch, 06-82196066

Deze locatie wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Tilburg en Villa Vredelust.