Opleiding

Opleiding in drie stappen: intake, stage en training
Om als nieuwe vrijwilligers snel in te stromen, krijg je eerst een uitgebreid en informatief intakegesprek. Daarna kies je een driedaagse serie uit om mee te lopen als hulpwachter met een ervaren wachter. Zo ervaar je direct hoe het is om wachter te zijn en leer je het driedaagse programma kennen. Als je hierna enthousiast bent om zelf als wachter aan de slag te gaan, verzorgen we in Brabant een 2-daagse opleiding. De eerstvolgende opleiding vindt plaats op 28 april 2021. Tijdens de training komen de belangrijkste onderdelen van het kinderprogramma aan bod. Daarnaast is er ruimte om te bespreken hoe je de kinderen het beste kunt begeleiden.

Meer informatie

Aanmelden als vrijwilliger?
Heb je interesse om vrijwilliger bij ons te worden en deel te nemen aan de komende opleiding, vul dan eerst dit interesseformulier in. Wij nemen snel contact met je op. Twijfel je nog en wil je graag meer informatie? Kom dan eerst naar een van onze informatieavonden

Meld je aan!

Opfrisdagen
Tijdens regelmatig terugkerende opfrisdagen en excursies diepen we bepaalde thema’s nog verder uit. Je leert dan ook jouw collega's goed kennen.

Gedragscode en VOG
Als je als vrijwilliger in Het Bewaarde Land aan de slag gaat verwachten we van je dat je onze gedragscode ondertekent. Via IVN wordt een VOG (verklaring omtrend gedrag) voor je aangevraagd.