Het Bewaarde Land
Kind & Natuur
maandag31mei2021

Kom proefdraaien in Stadsbos013

Scholenprogramma Het Bewaarde Land start dit najaar in Stadsbos013. Wil jij komen proeven, beleven en ervaren of dit natuurbelevingsprogramma in jouw onderwijs past? Kom dan naar een van de proefochtenden op 5 t/m 9 juli! 

In de week van 5 juli staan Fleur en de wachters van Het Bewaarde Land klaar om scholen kennis te laten maken met dit bijzondere natuurprogramma. Wil jij ervaren wat Het Bewaarde Land is en proeven (ook letterlijk!) of dit past in je onderwijs? Wees dan van harte welkom om een ochtendje langs te komen!

Voor wie?

Het programma richt zich op groep 4, 5 en 6 van de basisschool (ook nieuwkomersklassen en speciaal onderwijs). De proefochtenden zijn bedoeld voor scholen die dit programma willen leren kennen en geïnterresseerd zijn om het op te nemen in het jaarprogramma. Scholen uit de gemeente Tilburg mogen gratis deelnemen aan de proefochtenden.

Hoe laat?

Aanvang is 9.00u, einde programma is 12.00. Hierbij passen we het programma in overleg aan op de schooltijden. 

Meld je snel aan!

Er zijn 5 ochtenden beschikbaar, dus wees er snel bij! Geef je interesse én ochtend van voorkeur door via hetbewaardeland@ivn.nl

Meer info?

Kijk voor informatie over het programma, de inhoud, kerndoelen en ervaringen van leerkrachten op https://www.ivn.nl/het-bewaarde-land/informatie-voor-scholen