Instructies planningssite voor leerkrachten

Het reserveren van een serie doe je vanaf nu eenvoudig via onze planningssite. Heb je nog geen account? Vraag deze dan aan via dit aanmeldformulier. Per klas is één account nodig. 

Hieronder vind je instructies voor het gebruik van de planningssite.

Eerste gebruik

Nadat we een account voor je hebben aangemaakt ontvang je van ons een mail met je gebruikersnaam. Daarna dien je zelf nog een wachtwoord aan te maken. Ga naar de planningssite en klik op 'wachtwoord vergeten'. Er verschijnt een extra veld. Vul hier de gebruikersnaam die je van ons hebt ontvangen in.

Je ontvangt nu (via het algemene e-mailadres van de school én je persoonlijke schoolmail) een mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Volg de instructies uit de mail en website op en maak een nieuw wachtwoord aan.

Lukt dit niet? Neem dan contact op met je locatiecoördinator.

Startscherm

Nadat je hebt ingelogd krijg je een overzicht met:

 • Schoolgegevens
  Controleer of de gegevens van jouw school en klas kloppen en pas deze indien nodig aan.
 • Geplande serie
  Nadat je een serie hebt gereserveerd zie je de gegevens hier terug.
 • Serie kiezen
  Hier reserveer je een serie. Je voorkeurslocatie staat standaard ingevuld. Daarnaast kun je nog twee andere locaties toevoegen om te kijken welke data beschikbaar zijn.

Een serie reserveren

 • Ga naar het kopje 'serie kiezen' op het startscherm.
 • Optioneel: vul extra locaties in waar je eventueel met jouw klas naartoe zou willen. Je voorkeurslocatie staat standaard ingevuld. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare locaties.
 • Klik op 'zoeken'. Je krijgt nu een overzicht van de data waarop series mogelijk zijn.
  Toelichting: Iedere rij is een serie. Dag 1, 2 en 3 zijn de buitendagen in Het Bewaarde Land.
 • Kies een serie uit en reserveer deze door het bolletje onder de kolom 'kies' aan te klikken en bevestig deze keuze door op de blauwe knop 'aanpassen' te klikken.
 • Je ontvangt nu een bevestigingsmail met de gekozen locatie en data en informatie over het vervolg. Je kunt de serie ook terugzien op het startscherm van je account. Hier vind je ook informatie over de locatie, contactgegevens van de locatiecoördinator en - nadat de vrijwilligers ingepland zijn - van de dagcoördinator.

Je kunt per account één serie reserveren. Kom je met meerdere klassen? Dan heb je meerdere accounts nodig. Extra accounts kun je aanvragen via dit aanmeldformulier. Nadat de serie is afgelopen kun je met het bestaande account weer een nieuwe serie reserveren.

Neem bij vragen contact op met je locatiecoördinator