Hilvarenbeek / Groot Loo

Deze locatie is op 8 juni 2020 gestart.

Het Bewaarde Land is hier te gast in de gemeentelijke bossen van het Groot Loo. Het is een mooi divers bos met een zeer natuurrijk ven, een heus bijenreservaat, veel verschillende boomsoorten en heuveltjes waar heerlijk ontdekt en gespeeld kan worden. Naast sporen van reeën en spechten verwachten we hier nog veel meer diersporen te ontdekken. Er loopt een trimparcours door het bos waardoor we wat extra aandacht aan bewegen in de natuur kunnen bieden. Er zijn veel mogelijkheden voor natuurbeleving, de kinderen doen dus veel verschillende indrukken op.

Scholen
Deze locatie van Het Bewaarde Land richt zich op scholen uit de gemeente Hilvarenbeek en Tilburg.

Contact
Marion de Cocq | m.de.cocq@ivn.nl | 06 57204691

Route
Het Bewaarde Land in Hilvarenbeek is te bereiken door te rijden naar Groot Loo 28, 5081 BL Hilvarenbeek. Rij deze boerderij voorbij tot de bosrand. Ga net voor het bos rechtsaf het zandpad op (volg bordje trimparcours). Na ca. 600 meter is er een parkeerplaats aan de linkerkant. In het midden van de parkeerplaats is een smal paadje naar de Bewaarde Landlocatie. 

Noodnummer
Tijdens de Bewaarde Landdagen is deze locatie mobiel te bereiken via 06-30246194 (vanaf een half uur voor aanvang van het programma).

Deze locatie wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeenten Hilvarenbeek en Tilburg en Bosgroep Zuid.