#2uurnatuur
Overig
zaterdag24nov2018

5x cadeaus voor weinig euro’s

Die spanning en typische pepernotengeur, ‘s avonds wachten op het gebonk van de deur. Wat ga je doen terwijl Sint en Piet naar je huis hobbelen, wat dacht je van een potje dobbelen? En wat moet je voor je vrienden kopen, iets groens is toch wel te hopen. IVN heeft deze 5 producten voor je bedacht, ze zijn heel leuk en veel goedkoper dan verwacht. 


Potloep Navir

Het leven van insecten gaat in de wintermaanden door, ga met de potloep naar buiten en ontdek een spoor. Verbaas je niet over de sterkte van de lens, het doet veel meer dan het oog van een mens. Bekijk het diertje van heel dichtbij, de details die je ziet maken je vast erg blij. 

Bestel voor €3,61
 

Zoekkaart Paddenstoelen

Heb jij in deze kou al paddenstoelen ontdekt? Zorg dat je met deze zoekkaart het bos in trekt. Je leert verschillende soorten kennen, het is bijzonder hoeveel kleuren en vormen ze hebben. Het wordt een stuk makkelijker om ze te vinden, daar hoef je je niet meer over op te winden. 

Bestel voor €2,95


IVN tekencard 

Een handig product voor op pad? Je hebt aan de IVN tekencard heel wat! Wanneer een teek je bijt, heeft hij binnen no-time heel veel spijt. Dit kaartje verwijdert hem vlug, hij komt nu hopelijk niet meer terug. De tekencard past in elke zak, met dit ding voel je je in het bos erg op je gemak. 

Bestel voor €2,75


IVN cap 

Met deze pet gaat iedereen je herkennen, je zal snel aan de groene kleur wennen. Neem hem mee naar het bos of strand, je kunt hem zelfs verstellen aan de achterkant. Gebruik hem tegen de zonnestralen, je hoeft er niet eens veel voor te betalen. 

Bestel voor €5,-


IVN spiegeltje

Wil je nóg meer zien in het bos? Met dit spiegeltje ga je lekker los. Houdt het spiegeltje onder een paddenstoel, je zult zijn sporen zien, het zijn er een heleboel! Je kan hem meenemen in een jas of tas, dit product komt zeker goed van pas. 

Bestel voor €2,95


Kijk voor meer leuke kadootjes in de IVN webwinkel!