Over Haringvlietweekend 2019

Op een steenworp afstand van de grootste havenstad van Europa ligt het Haringvliet. Een delta met duizenden trekvogels. Waar het ruisende riet de stilte doorbreekt en uitgestrekt water tal van recreatiemogelijkheden biedt. Van vrijdag 27 t/m zondag 29 september vindt hier het Haringvlietweekend plaats. Een heel weekend vol toffe excursies en te gekke activiteiten. Boswachters, duikers, vogelaars en andere experts nemen je mee voor een unieke beleving van dit prachtige gebied.

Ontdek het vogelparadijs, fiets door de duinen, maak kennis met het leven op het water en met de prachtige cultuurhistorie van havensteden als Hellevoetsluis en Stellendam. Beleef alleen, met vrienden, familie of het hele gezin, de rijke deltanatuur van het Haringvliet.

Met dit ‘beleefweekend’ zetten we het Haringvliet in het zonnetje en betrekken we inwoners, recreanten, ondernemers, scholieren en toeristen bij het Haringvliet.


Haringvliet

Het Haringvlietweekend is een initiatief van IVN Natuureducatie in samenwerking met provincie Zuid-Holland, Droomfondsproject Haringvliet, Schoon Haringvliet en verschillende recreatieondernemers in en rond het Haringvliet.