Over Haringvlietweekend 2019

Op een steenworp afstand van de grootste havenstad van Europa ligt het Haringvliet. Een delta met duizenden trekvogels, tal van recreatiemogelijkheden en prachtige (nieuwe) natuurbeleefplekken. Wij nodigen inwoners van de Zuid-Hollandse eilanden uit om deze bijzondere Haringvlietnatuur te ontdekken tijdens het Haringvlietweekend van 27 t/m 29 september.

Ontdek het vogelparadijs, fiets door de duinen, maak kennis met het leven op het water en met de prachtige cultuurhistorie van havensteden als Hellevoetsluis en Stellendam. Beleef alleen, met vrienden, familie of het hele gezin, de rijke deltanatuur van het Haringvliet.

Met dit ‘beleefweekend’ zetten we het Haringvliet in het zonnetje en betrekken we inwoners, recreanten, ondernemers, scholieren en toeristen bij het Haringvliet.


Haringvliet

Het Haringvlietweekend is een initiatief van IVN Natuureducatie in samenwerking met provincie Zuid-Holland, Droomfondsproject Haringvliet, Schoon Haringvliet en verschillende recreatieondernemers in en rond het Haringvliet.