Haringvlietweekend - 24 t/m 26 september 2021
Haringvlietweekend
Recreatie
Op
zondag26sep202100:00

Puzzeltochten over Goeree-Overflakkee

Behoefte aan buiten bewegen? Genieten van het mooie eiland Goeree-Overflakkee? Rijd of wandel dan de puzzeltochten van het Streekmuseum en leer op een leuke manier het eiland en haar bewoners kennen.

Er zijn 2 autopuzzeltochten en 8 wandelpuzzeltochten door diverse dorpen. Bedoeld voor zowel de inwoners van Goeree-Overflakkee alsmede de toeristen die ons eiland bezoeken.

Heb lol met de “dronken” vogelspotter. Doe de Brandweer-bingo bij de kazerne. Speel Wie-Is-Het met de dorpsdokters. Ga op vogeljacht, ontmoet zowel ambachtsheren als schoenmakers en zie wat apen in Stad aan ’t Haringvliet doen. Ontmoet de doedelzak spelende Oeltgen Pieper in Ooltgensplaat. Ga op Flakkeese les, versla Napoleon op het fort en maak kennis met de enige Nederlandse paus in Goedereede.

Uitje voor gezin

De puzzeltocht is fun en boordevol dorps- en eilandwetenswaardigheden. De tochten bieden speelse ontspanning en naarstige beweging in deze bijzondere tijd. Het is een ideaal gezinsuitje. Liever korter of langer wandelen of rijden? De etappes zijn naar eigen wens in te delen.

Praktische informatie

  • Datum: De puzzeltochten zijn op elk moment uit te voeren. Te koop via www.streekmuseum.nl/winkel
  • Kosten: wandelpuzzeltochten: €5,50 | autotocht: €7,50

Algemene informatie

zondag 26 september 2021 - 00:00