Haringvlietweekend - 24 t/m 26 september 2021

Aanmelden activiteiten Haringvlietweekend 2021

Van 24 t/m 26  september staat het Haringvliet in het zonnetje! U kunt uw activiteit voor het Haringvlietweekend aanmelden via het formulier hieronder. Heb je alleen nog maar een globaal idee voor een activiteit? Vul hieronder de beschrijving van jouw idee in en wij zullen contact opnemen!

Heeft u vragen? Neem dan contact op Debby Boers, d.boers@ivn.nl 

Vrijdag 24 t/m zondag 26 september vindt het Haringvlietweekend plaats. Een heel weekend vol toffe excursies en te gekke activiteiten. Boswachters, duikers, vogelaars en andere experts nemen je mee voor een unieke beleving van dit prachtige gebied. Laat je verrassen!

Algemene gegevens
Gegevens activiteit
Deze uitleg wordt gebruikt om voor uw activiteit te werven. Hoe aantrekkelijker, hoe beter!
Meerdere dagen kan ook!
Starttijd vereist, eindtijd optioneel
Foto activiteit aanleveren
Graag ontvangen wij van u een goede foto van uw activiteit en die wij mogen gebruiken op de website en/of in de communicatiemiddelen die nog worden ontwikkelt. U kunt de foto mailen naar w.teunissen@ivn.nl onder vermelding van Haringvlietweekend 2021, uw bedrijfsnaam en naam van de activiteit. U gaat ermee akkoord dat wij de foto mogen gebruiken voor het Haringvlietweekend 2021. Wij vermelden uw bedrijfsnaam als bron bij de foto, tenzij u anders aangeeft. Wilt u dit dan in de mail bij de foto aan ons aangeven? Zorg ervoor dat de foto kwalitatief goed genoeg is voor online en offline communicatiemiddelen.
Privacy

IVN verwerkt je gegevens voor correspondentieredenen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement.