Haringvlietweekend - 24 t/m 26 september 2021

Aanmelden activiteiten Haringvlietweekend 2019

Van 27 t/m 29 september staat het Haringvliet in het zonnetje! U kunt uw activiteit voor het Haringvlietweekend aanmelden via het formulier hieronder. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Noëlle Verhage via n.verhage@ivn.nl.

Vrijdag 27 t/m zondag 29 september vindt het Haringvlietweekend plaats. Een heel weekend vol toffe excursies en te gekke activiteiten. Boswachters, duikers, vogelaars en andere experts nemen je mee voor een unieke beleving van dit prachtige gebied. Laat je verrassen!

Algemene gegevens
Gegevens activiteit
Deze uitleg wordt gebruikt om voor uw activiteit te werven. Hoe aantrekkelijker, hoe beter!
Meerdere dagen kan ook!
Starttijd vereist, eindtijd optioneel
Foto activiteit aanleveren
Graag ontvangen wij van u een goede foto van uw activiteit en die wij mogen gebruiken op de website en/of in de communicatiemiddelen die nog worden ontwikkelt. U kunt de foto mailen naar zuidholland@ivn.nl onder vermelding van Haringvlietweekend 2019, uw bedrijfsnaam en naam van de activiteit. U gaat ermee akkoord dat wij de foto mogen gebruiken voor het Haringvlietweekend 2019. Wij vermelden uw bedrijfsnaam als bron bij de foto, tenzij u anders aangeeft. Wilt u dit dan in de mail bij de foto aan ons aangeven? Zorg ervoor dat de foto kwalitatief goed genoeg is voor online en offline communicatiemiddelen.

De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt in het kader van het Haringvlietweekend. Wij respecteren jouw privacy.