Groene Revolutie Zuid-Holland
Kind & Natuur
donderdag27jan2022

Informatiebijeenkomst cursus 'kennismaken met groene pleinen en buurten'

Voor hoveniers en ontwerpers: doe ook mee met de Groene Revolutie!

Aanmelden informatiebijeenkomst

Steeds meer scholen, gemeenten en maatschappelijke organisaties sluiten zich aan bij de Groene Revolutie Schoolpleinen en groene buurtprojecten. IVN werkt graag samen met betrokken partners, zodat we met elkaar meer impact maken en kwaliteit borgen. Daarom is IVN op zoek naar ontwerpers en hoveniers die onze ambities en kwaliteitseisen delen, doorleven en kunnen helpen bij de vertaling van een idee naar de praktijk. IVN en Stichting Springzaad nodigen jou uit voor een online informatiebijeenkomst over de tweedaagse cursus: Kennismaken met groene pleinen en buurten.

Tijdens deze tweedaagse cursus nemen we je mee in de wereld van groene schoolpleinen en groene buurten. IVN stimuleert vergroeningsprojecten op scholen en in buurten. Dat doen we het liefst samen met professionals die met schoolpleinen kinderen en natuur met elkaar in verbinding weten te brengen. Na de online informatiebijeenkomst heb je een goed beeld van wat de cursus inhoudt. Bij afronding van de curus word je preferred partner* van IVN Zuid-Holland en Zeeland. Dit houdt in dat we je als eerste benaderen als we aan de slag gaan met vergroeningsprojecten. 

Praktische gegevens

  • Voor wie? Hoveniers en ontwerpers die aan de uitvoering van groene schoolpleinen en andere projecten mee willen werken.
  • Door wie? Namens Springzaad door Annemiek Bongers en Jan de Vries en namens IVN door Ian Mostert
  • Wanneer? Maandag 7 februari 2022 om 1600 uur via ZOOM – link voor bijeenkomst volgt na aanmelding in de mail.
  • Meer informatie en vragen: Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij Ian Mostert van IVN Natuureducatie via: i.mostert@ivn.nl of via 06 43 54 22 85