Aanmelden Werksessie Schoolpleinen Zuid-Holland - 29 juni

Groenblauwe schoolpleinen leveren alleen maar winst op. Ze brengen kinderen in verbinding met de natuur. Kinderen spelen er creatiever en gezonder. Ze leren er beter. Groenblauwe schoolpleinen zijn oases van verkoeling op hete dagen in dichtbebouwde stadswijken. Ze vangen beter water op als het flink plenst. Ze zijn beter voor de biodiversiteit en brengen verbinding in de buurt. Dus: dit wil je!

Voor je kinderen, maar ook voor de bewoners en dieren in je stad. Maar hoe pak je het aan? Hoe veranker je het in je beleid? Hoe enthousiasmeer je betrokkenen en hoe voer je het uit? Wat zijn succesvoorbeelden? En hoe werk je vanuit verschillende beleidsterreinen samen om dit voor elkaar te krijgen?

Tijdens deze netwerkbijeenkomst voeden we elkaar met inspirerende voorbeelden en praktische ervaringen om samen weer een stap te zetten in het groter maken van de groene schoolpleinenrevolutie.

Meld je hieronder aan! 

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 29 juni 2022
  • Tijd: 09.00 – 13.30 uur (inclusief netwerklunch)
  • Locatie: De Fruitvis, Marconistraat 43, 3029 AH Rotterdam
  • Voor wie? Beleidsambtenaren van gemeenten, GGD en Waterschappen. Ga binnen jouw beleidspraktijk aan de slag met groenblauwe schoolpleinen! Samen maken wij het verschil voor nieuwe generaties schoolkinderen.

Logo's Schoolpleinentop

IVN verwerkt je gegevens voor correspondentieredenen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement.