Indienen aanvraag subsidie Groene Revolutie Zeeuwse Schoolpleinen 2020

Dien hieronder de aanvraag in voor de subsidie van Groene Revolutie Zeeuwse Schoolpleinen 2020. Door het indienen van een aanvraag ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Alle voorwaarden zijn hier te vinden.

*Ligt jouw school in een andere gemeente dan de drie gemeenten die subsidie verstrekken? Er is op dit moment geen subsidie beschikbaar, maar je kan je interesse wel kenbaar maken via het formulier. We werken er hard aan om op meer locaties mogelijkheden te kunnen bieden aan scholen om hun droom voor een groen schoolplein te realiseren.
Gegevens contactpersoon
Gegevens school
Het plan
Bijlagen

Verstuur o.v.v. aanvraag Groene Revolutie NAAM SCHOOL + PLAATS de volgende bijlages per mail naar groenerevolutie@ivn.nl (bestandsformat; .pdf, .jpg of .png);

  • (Indien aanwezig) een schetsontwerp van het plein en beplantingsplan
  • Begroting en dekkingsplan
  • 3 foto’s die de huidige situatie in beeld brengen
Voorwaarden
De directie van de school is op de hoogte van de voorwaarden van deze regeling en stemt in met de voorwaarden.

IVN verwerkt je gegevens in het kader van de Groene Revolutie Zeeuwse Schoolpleinen.  De gegevens worden uitsluitend gedeeld met de betreffende partners om de aanvraag te kunnen behandelen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement.