Ontdek de Paradijsvogel in jezelf

Ontdek de Paradijsvogel in jezelf

Foto: Harry Heuts

Ontdek de paradijsvogel in jezelf, inspiratieboomgaardPaul Franssen van Paradijsvogels Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch vertelt: we deden mee met de Groene Helden Stimuleringsprijs omdat we samenwerking zochten om ons bedrijf te versterken. Het groene/duurzame was al aanwezig en hier wilden we nog meer op inzetten via de samenwerking met Xafier HRM en BorGottis Proeverijen. Dit heeft geleid tot het concept Groen- sharing. Groen-sharing is: wij leveren de groene omgeving en iemand anders steekt daarop in met zijn beroep, activiteit of evenement dat passend is bij wat wij hebben. Liefst in vormen van samenwerking en co-creatie.

Goed besteed

Het bedrag dat we gewonnen hebben, hebben we gebruikt voor het maken van een Inspiratieboomgaard en we hebben het gebruikt voor reclame en een deel van de website. Daarnaast hebben we er een cursus voor ondernemen van gevolgd en een bedrijvenontmoetingsdag van georganiseerd. Dat bleek heel goed besteed geld achterag . er zijn een heleboel samenwerkingsrelaties door ontstaan.

Hoe staat het nu met het project?

Bovenstaande is gerealiseerd. Enerzijds is het project afgerond, maar de ontwikkelingen met betrekking tot samenwerking onder Groen-sharing lopen door en krijgen weer nieuwe vormen.

Inzicht in je bedrijf

We raden andere bedrijven zeker aan om mee te doen met de prijs. Niet alleen voor een eventuele geldprijs, maar ook omdat je er eens voor moet gaan zitten om uit te vinden waar je bedrijf staat en waar je naar toe wilt. Dat gebeurt vanzelf in deze competitie. Er is voor ons een concept - rode draad- bedrijfsplan voor de komende jaren uitgerold. We hebben ontdekt waar onze echte passie zit!

www.paradijsvogels.nl