Expeditie

De Groene Helden Expeditie was een succes!

23-10-2018

De expeditie was een enorm leuke, leerzame en (lekkere) dag. Bedankt aan LOCOtuinen Maastricht, Belevingstuin D'r Moostuin en Paradijsvogels Groepsaccommodaties en Buitenbezigactiviteiten, voor het hartelijke ontvangst en de goede zorgen!

Expeditie----------

1. Groene Helden Expeditie

Ga mee op tour langs onze Groene Helden!

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en ondernemerschap? Heb je al een idee of wil je juist inspiratie? Als je nog twijfelt over aanmelding of je wilt jouw idee laten groeien, dan is dit je kans om een kijkje te nemen in de Groene Helden wereld.

Ga mee op Expeditie waarbij we in een middag 3 Groene Helden bezoeken. Maak kennis met succesvolle duurzame initiatieven, de meerwaarde van de Groene Helden Prijs en velen partners zoals de Provincie Limburg en Mediahuis Limburg.

Onze tourbus heeft 20 plekken beschikbaar, dus vol is vol. Deelname is gratis. Meld je nu aan voor de eerste Expeditie van de Groene Helden!

ALS JE NOG MEE WILT, bel of mail Michelle Hendriks op 06-30470897 of m.hendriks@ivn.nl

AANMELDEN EXPEDITIE

bus

2. Hoe ziet je dag eruit?

Wanneer 23 oktober 2018
Tijd 13.00 - 17.00
Begin en eind locatie Maastricht

Groene Helden Hosts

 

 

 

 

 

 

1. LOCOtuinen Maastricht

Lokale coproductie voor een meer duurzame en lokale voedselproductie.

2. D'r Moostuin

Een belevingstuin als ontmoetingsplek voor een betrokken en gezondere gemeenschap.

3. Paradijsvogels

Groene accommodaties voor activiteiten en evenementen in co-creatie met andere ondernemers.

stad

3. Waarom zou je mee gaan? 

  • Inspiratie

Beleef de wereld van groene initiatieven, wordt geïnspireerd door ondernemers en duurzaam succes, en krijg een motivatie boost om jouw eigen idee of droom waar te maken. En juist het delen van de leermomenten over projectplannen, financiën, partners, team samenstellingen en andere onderwerpen kan inzichten leveren.

  • Netwerk

Maak kennis met verschillende partners die zich om duurzaamheid bekommeren, met de focus op lokaal Limburg. Dit is een goede start voor het realiseren van jouw duurzaam initiatief.

  • Middelen

De Expeditie zal je inzichten geven hoe de Groene Helden Prijs en het Groene Helden Netwerk voordelig kan zijn voor jou duurzame plannen.

Route