Groen Dichterbij
Overig
Op
maandag28nov201619:30

Zadenactie info-avond

Velt Zeeuwse Eilanden

Hoge korting op biologisch zaad en pootgoed? Belangstelling voor de basiscursus ecologisch moestuinieren? Kom naar de info-avond op 28 november in Kapelle!

Velt afdeling Zeeuwse Eilanden doet ook dit jaar weer mee met de zadenactie van Velt vzw. De zadenactie biedt de leden van Velt:

  • 22% korting op het volledige assortiment van groenten- en bloemenzaden en
  • 10% korting op biologisch pootgoed, paddenstoelen en plantgoed

Om u de nodige informatie over de zadenactie te bieden, organiseert Velt afdeling Zeeuwse Eilanden met support van IVN een informatieavond. Caroline de Vlaam, erkend lesgever van Velt, zal een presentatie verzorgen over de keuze van (biologische) zaden, wisselteelt, het zaaien enz. Deze presentatie is tevens onderdeel van de basiscursus ecologisch moestuinieren die in december a.s. van start gaat. Voor de belangstellenden voor de basiscursus is deze avond dus een must! Daarnaast krijgt u praktische informatie over de zadenactie, waarna u thuis op uw gemak kunt bestellen.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor deze bijeenkomst.

  • Wanneer: Maandagavond 28 november. Aanvang 19.30 uur.
  • Waar: Fruitteeltmuseum, Annie M.G.Schmidtsingel 1, 4421   TA Kapelle.
  • Voor wie: Leden van Velt en andere belangstellenden.
  • Aanmelding: I.v.m. de  organisatie graag een mailtje naar zadenverantwoordelijke met hoeveel personen u komt. Mailadres: jhoekman@zeelandnet.nl

Op deze avond zijn ook de boeken en brochures van Velt te verkrijgen en informatie over de Velt zadenwerkgroep. De zadenwerkgroep stelt voor elke bezoeker een zakje zaad beschikbaar.

U bent van harte welkom voor deze bijeenkomst. We maken er een informatieve en gezellige bijeenkomst van. Neem gerust uw collegatuinder mee.

Contact:

Jaap Hoekman, zadenverantwoordelijke.
Telefoon: 06-22496231

Met dank aan IVN-Zeeland voor de financiële bijdrage voor deze avond!!

Algemene informatie

maandag 28 november 2016 - 19:30
Locatie: 
Annie M.G. Schmidtsingel 1
4421TA Kapelle
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image