Groen Dichterbij
(Moes)tuinen
Op
donderdag11apr201919:00

‘Workshop Natuurlijk Tuinieren’ in Park Rusthoff in Sassenheim

Wil jij graag je tuin tot leven wekken? Ben je nieuwsgierig met welke tuinier-trucs de natuur in jouw tuin zich optimaal kan ontwikkelen? Kom dan naar de Workshop Natuurlijk Tuinieren op donderdag avond 11 april van 19.00 – 21.00 u. De workshop vindt plaats bij Paviljoen Sassennest in Park Rustoff in Sassenheim en wordt verzorgd door Anouk Winkler, een zeer ervaren (moes)tuin-expert bij wie je met al je vragen terecht kunt.

Aanmelden

Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe stimuleer ik een gezonde, levende bodem? Hoe maak ik mijn (moes)tuin diervriendelijk? Met welk gereedschap onderhoud ik de bodem op een natuurlijke manier? hoe maak ik mijn tuin aantrekkelijk voor natuurlijke vijanden van plagen? Er is ook alle ruimte om zelf vragen te stellen én we gaan ook samen naar buiten om een aantal tuinier-tips zelf uit te proberen. 

Interesse gewekt? Meld je aan via dit aanmeldformulier of door een mailtje te sturen naar Rick van Cleef (r.van.cleef@ivn.nl) . De workshop vindt plaats bij Paviljoen Het Sassennest in Sassenheim. Er is ruimte voor maximaal 20 personen, dus geef je zo snel mogelijk op!

Deze workshop is onderdeel van het Groen Dichterbij programma Teylingen, dat als centraal doel heeft om groen initiatief in de stedelijke omgeving te stimuleren door middel van workshops, netwerkbijeenkomsten en publieksactiviteiten. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Zuid-Holland. Wat kun je nog meer van ons verwachten?

 

Wat?

Wanneer?

Waar?

Start Groen Dichterbij Fotowedstrijd ‘Operatie Steenbreek’

Za. 6 april

 

Workshop Vrijwilligers Vinden & Binden

Di. 30 april, 19.30 – 21.00

Voorhout

Weidevogels spotten & Fietstocht naar de Boterhuispolder

Zo. 26 mei

 

Groen Dichterbij op Vijetijdsfestival op 15 juni op

Za. 15 juni

Sassenheim

Groen Dichterbij Fietstocht over Water&Biodiversiteit

Za. 22 juni

Warmond

 

 

Algemene informatie

donderdag 11 april 2019 - 19:00 tot 21:00
Locatie: 
Park Rusthoff Sassenheim
Nederland
Google Maps image