Groen Dichterbij
Natuur in de Buurt
Op
donderdag22nov201818:30

Wie groen doet, ontmoet

Het is tijd om iets te vieren. Het Groen Dichterbij netwerk in Leiden bestaat nu bijna 3 jaar en groeit nog steeds. In die periode zijn er tientallen groene buurtinitiatieven bijgekomen in Leiden. Gemeente Leiden heeft al met honderden mensen een convenant afgesloten over beheer van een stukje openbare ruimte en meestal is dit een mooi stukje groen. We zijn trots dat we daar met Groen Dichterbij een rol in spelen. Dus: redenen genoeg voor een feestje.

Aanmelden

Voor wie?

We vieren dat graag met iedereen die zich op kleine of grote wijze inzet voor het vergroenen van Leiden. Ben jij een van die fantastische mensen die de stad vergroent, niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen die er komt? Dan ben je van harte welkom!

Wat gaan we doen?

Samen maken we plannen voor de toekomst van Groen Dichterbij Leiden. We nodigen je uit je mening te delen over de toekomstige plannen van Groen Dichterbij via de praat-posters. Hoe zorgen we er samen voor dat Leidse nieuwe en bestaande groene initiatiefnemers samen Leiden nog groener, socialer, mooier en duurzamer kunnen maken?

Waar?

We komen bij elkaar in de Merenwijk, waar de laatste jaren ongelooflijk veel groene én sociale initiatieven als paddenstoelen uit de grond gekomen zijn. Op de avond kun je kennismaken met initiatiefnemers uit de Merenwijk  maar natuurlijk ook met anderen.

Programma ‘Wie groen doet, ontmoet’

  • 18.30 Inloop en genieten van heerlijk eten van de Merenwijkse Powervaders
  • 19.00 Welkom & Groen Dichterbij in Vogelvlucht door Marian Kathmann en Anne Marie van Dam
  • 19.15 Initiatiefnemers van de Merenwijk on stage
  • 20.15 Groen Intermezzo
  • 20.30 Afsluiting en borrel

Laat je naast bovenstaand programma verrassen door: het Merenwijk spel, de Groen Dichterbij slideshow, de Inspiratie tafel, de IVN Groene Bakfiets dames en de Wanderen app (onder voorbehoud)

Praktische gegevens

  • Datum: 22 november
  • Tijd: 18.30 - 21.00 uur
  • Locatie: buurthuis op eigen wieken, Valkenpad 5, 2317 AN Leiden
  • Aanmelden: klik hier.

Algemene informatie

donderdag 22 november 2018 - 18:30 tot 21:00
Locatie: 
Buurthuis op eigen wieken
valkenpad 7
leiden
Nederland
Google Maps image