Groen Dichterbij
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag22jun201910:30

Leren over water en biodiversiteit op de fiets

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over hoe groene initiatieven bijdragen aan het bevorderen van biodiversiteit en klimaatadaptatie in Warmond? Wil je meer weten over de rol van poldermolens in het bemalen van de polder? 

Aanmelden 

Fiets mee!

Op 22 juni organiseert Groen Dichterbij Teylingen een inspirerende tocht op de fiets langs een aantal groene plekken en de Broekdijkmolen in Warmond. Rick van Cleef, projectleider bij IVN, heeft een achtergrond in bos en natuurbeheer en zal ons op deze fietstocht vergezellen. Rick heeft kennis van biodiversiteit, klimaat adaptatie en de waarde van groene bewonersinitiatieven. Vanaf het zadel deelt hij graag zijn kennis en ervaringen. Hij fietst ook mee voor adviezen en tips op aanvraag. Ben je nieuwsgierig naar welke groene buurtinitiatieven er in Warmond zijn en vind je het leuk enkele initiatiefnemers te spreken over hun ervaringen? Of heb je zelf vragen over hoe jouw eigen vergroeningsacties bij kunnen dragen aan het bevorderen van biodiversiteit en klimaatadaptatie? Schrijf je dan in voor deze tocht door Warmond!

Programma

We starten om 10.30 u. bij bospark Huys te Warmont in Warmond met een een kleine wandeling onder begeleiding van een natuurgids. Daarna stappen we op de fiets en bezoeken we groene initiatieven in de Kloosterwei, de Narcissenhof en bij Golfclub Kaagerzoom. Rond 13.30 u. eindigen we bij de Broekdijkmolen in Warmond. Onderweg drinken we bij een van de initiatieven een kop koffie of thee.

Algemene informatie

zaterdag 22 juni 2019 - 10:30 tot 13:30
Inloop is vanaf 10.15
Locatie: 
Bospark Huys te Warmont
Herenweg 139
Warmond
Nederland
Extra Informatie: 

Deelname is gratis en neem je eigen fiets mee. Bij de verwachting van zeer slecht weer gaat de activiteit niet door. Je ontvangt hierover uiterlijk 24 uur van te voren bericht

Contactpersoon: 
Google Maps image