Groen Dichterbij
Natuur in de Buurt
Op
vrijdag04okt201909:00

Groene initiatiefnemers in Den Haag opgelet

Sorry! Wegens grote interesse is aanmelden niet meer mogelijk. 

Inspiratie, advies en groene cadeaus - Komt Groen Dichterbij On Tour straks ook bij jou langs?

We vinden het fantastisch dat jouw groene initiatief bijdraagt aan natuur in de stad en dat je je inzet voor een mooier, gezonder en groener Den Haag. Op vrijdag 4 oktober trekt Groen Dichterbij daarom door jouw stad. We komen graag ook bij jou langs om je een aantal welverdiende cadeaus te bezorgen!

Aanmelden

Voor wie is de Groen Dichterbij On Tour?

Voor alle inwoners in Den Haag die in de openbare ruimte een groen initiatief (klein, zoals een geveltuintje) of groot (zoals een vlinderydille of een stadstuin voor de buurt) zijn gestart.

Wat hebben we voor je in petto?

  • Je krijgt groenadvies op maat voor jouw groene buurtplek - Stel al je prangende vragen!
  • Je ontvangt een verassingspakket biologische bloembollen voor het nieuwe jaar van Sprinklr
  • Je ontvangt gereedschap van De Groene Motor
  • Je ontvangt een biologisch gekweekte plant van Mens en Tuin
  • Kan je op jouw groene plek tuinieren met kinderen of ben je van plan om dat binnenkort te gaan doen? Dan ontvang je ook een mooi inspiratie-wandkleed, ontwikkeld door NME-Stadslandbouw van de gemeente Den Haag!
  • En wie weet ontvang je nog een extra verrassing...

Waarom zo’n verwenpakket?

Omdat jij met jouw buurtinitiatief andere Haagse inwoners blij maakt en inspireert om zich ook in te zetten om de stad mooier en groener te maken.

Vragen we ook nog iets van jou?

Ja, namelijk jouw mening! We zijn erg benieuwd naar wat jouw behoeften zijn en hoe we jou nog beter zouden kunnen ondersteunen. Daarnaast gaan we graag met je in gesprek over hoe we groene initiatieven zoals die van jou nog bekender kunnen maken bij jouw buurtbewoners.

Enthousiast om mee te doen?

We kunnen in deze eerste tour door Den Haag 10 initiatiefnemers blij maken met bovenstaand verwenpakket. Zorg er dus voor dat je je hier op tijd inschrijft!

Zit je niet bij de 10 gelukkigen?

Niet getreurd. Als er meer animo is, maken we een wachtlijst en gaan we ons best doen om nog een Groen Dichterbij ‘ On Tour’ te organiseren in Den Haag.  Deze Haagse editie van Groen Dichterbij On Tour is een initiatief van IVN Zuid-Holland en partners, waaronder Duurzaam Den Haag, de Haagse Tuinbank, De Groene Motor, Sprinklr, Gemeente Den Haag (NME-Stadslandbouw), Mens en Tuin, IVN Den Haag en omstreken. Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Zuid-Holland.

Algemene informatie

vrijdag 4 oktober 2019 - 09:00 tot 19:00