Groen Dichterbij
Natuur in de Buurt
Op
woensdag30jun202119:30

Groen Advies uurtje voor Leidse convenanthouders

Stel jouw vragen aan twee experts

Over dit uurtje

Allereerst dank je wel. Omdat je zelf of samen met je buren een stukje openbare ruimte in Leiden onderhoudt en met jouw inzet bijdraagt aan een mooie en groene stad.

We kunnen ons voorstellen dat je rond het onderhouden van zo'n stukje groen vragen hebt. Deze vragen komen bij ons meestal telefonisch binnen of  via aandeslag@leiden.nl.

Omdat het leuk is om andere convenanthouders te ontmoeten, organiseren we  in aanvulling hierop het online uurtje groenadvies. Speciaal voor jou en andere convenanthouders.

Heb je praktische beheervragen (hoe diep mag ik eigenlijk de grond in voor de aanleg van mijn geveltuintje?), typische tuinier vragen (welke planten zijn ook goed voor wilde bijen?) of juist een sociale vraag (hoe kan ik het beste omgaan met verschillende meningen over mijn initiatief bij mijn buren)? Je kunt ze dit uur allemaal stellen. Anne Marie van Dam (Ervaren tuinierster, bodemdeskundige én tuincoach) en Nick Kooreman (onderhoudscoach voor Samen aan de Slag) zullen samen proberen alle vragen te beantwoorden. 

Ben jij er ook graag bij? Klik hier voor het aanmeldformulier

Dit uurtje online Groen Advies is onderdeel van het programma Groen Dichterbij Leiden dat mede mogelijk gemaakt wordt door de Provincie Zuid-Holland en de gemeente Leiden.

Algemene informatie

woensdag 30 juni 2021 - 19:30 tot 20:30
Contactpersoon: