Groen Traineeship
IVN
vrijdag10jan2020

Start het jaar met het Groen Traineeship!

Heb je voor 2020 groene voornemens? Zet je dan vanaf 1 februari in voor natuur en duurzaamheid in Nederland. Door het hele land worden de tofste projecten aangeboden die je samen met andere trainees gaat uitvoeren. Met het Groen Traineeship bouw je een netwerk op, ontplooi je jezelf en ga je met een welverdiend certificaat naar huis. 

Er staan 9 Groen Traineeship-projecten voor je klaar om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld  samen natuurwerk op de kaart zetten bij jongeren, de paling redden, zet een groene airco estafette op of een festivaltour op. En er is nog meer. Het is een mooie collectie traineeships die varieert in locatie, soort werk en dag van de week. De projecten hebben een maximum aantal deelnemers, dus wees er op tijd bij. Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel. 

Dus wil jij vanaf februari 2020 vijf maanden deel uitmaken van een team met leeftijdsgenoten en werken aan een tof project? Check dan snel www.groentraineeship.nl en meld je voor 20 januari aan voor een Groen Traineeship dat bij jou past. 

Het Groen Traineeship-programma is een samenwerking tussen de groene organisaties Staatsbosbeheer, IVN Natuureducatie, LandschappenNL, Natuurmonumenten, VBNE,  Milieudefensie en SoortenNL. Het traineeship maakt onderdeel uit van de maatschappelijke diensttijd dat vanuit de overheid gestimuleerd wordt.