Groen Traineeship
Groen Traineeship
Vanaf
zaterdag25sep202110:00

Trees for the Future

Je realiseert de ambitie om 600.000 bomen te planten voor 2023 in de provincie Utrecht. Een gezonde leefomgeving voor nu en voor toekomstige generaties.

Met dit project realiseer je de ambitie om 600.000 bomen te planten voor 2023 in de provincie Utrecht. Bomen die cruciaal zijn voor een gezonde leefomgeving voor nu en voor toekomstige generaties.

Je bouwt samen met de landgoedbeheerder, het netwerk aan bedrijven op het landgoed en in de regio aan deze missie.

Samen met andere jongeren werk je aan het plan voor het planten en betrekken van bezoekers en maakt via pilots een start met de uitvoering. Ja, je gaat ook zelf bomen planten! Je krijgt de kans om workshops en trainingen over circulair landgoed beheer, de SDG’s, Perma cultuur, marketing en communicatie te volgen van de partners van de campus als Goedlandt, Earth Charter NL, Lab Toekomstige Generaties, ea. Deze kennis is bruikbaar bij het opzetten van het actieplan. Je maakt kennis met de rijkdom en diversiteit van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (waar het landgoed deel van uitmaakt).

Kun jij dit plan up and running maken? Zowel de communicatie als het onderzoek naar welke bomen geschikt zijn om te planten? Vind je het leuk om in de praktijk te ervaren hoe dat bomen planten in zijn werk gaat? En wil je leren hoe je een groep begeleidt? Meld je dan aan voor dit project.

In het kort: jouw inzet

Je bedenkt een actie- en implementatieplan. Ook maak je een start met de uitvoering van hoe bomenplanten op landgoed Zonheuvel onderdeel gaat uitmaken van de visie van het landgoed. Daarnaast schrijf je teksten voor de website zodat bezoekers van de website Campus Landgoed Zonheuvel weten hoe zij kunnen bijdragen, zowel door middel van donaties als het planten van bomen. Samen kijken we waar jouw kracht ligt en met welk onderdeel je aan de slag gaat.

In het kort: jouw impact

Jij levert een bijdrage aan een belangrijke toename van het aantal bomen op de Utrechtse Heuvelrug.

Wanneer?

Van 25 september 2021 t/m 26 februari 2022. Het project start op 25 september met een landelijke dag waarin je kennis maakt met alle andere deelnemers van het Groen Traineeship. Vanaf 29 september zullen we iedere woensdag tussen 9.00 en 16.00 bij elkaar komen. Waar mogelijk op locatie en anders digitaal.

Locatie

 • Landgoed Zonheuvel , Amersfoortseweg 98 Doorn
 • Digitaal

Over de organisatie

Goedlandt Circulair Landgoed beheer voert het landgoedbeheer uit van Landgoed Zonheuvel. Landgoed Zonheuvel is de landingsplek van veel duurzame initiatieven als SDG house, Earth Charter Nederland, Het Lab Toekomstige generaties, Dialoogplein Nederland ea. Op de campus werken deze bedrijven, initiatieven en organisaties samen om de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen te realiseren.

Wat bieden we?

 • Een unieke kans om kennis en ervaring op te doen bij een landelijke projectorganisatie op het gebied van natuureducatie en duurzaamheid;
 • Professionele begeleiding;
 • Samenwerken met een groep van 10 tot 15 trainees
 • Relevante trainingen en workshops;
 • Een upgrade van je netwerk;een creatieve omgeving waar je talent kunt ontdekken en inzetten;
 • De mogelijkheid ideeën om te zetten in uitvoering;
 • Een reiskostenvergoeding.

Ben jij

 • Tussen de 16 en 27 jaar oud?
 • Klaar om te bouwen aan een groene toekomst?
 • Van 25 september 2021 tot 26 februari 2022 beschikbaar?

Meld je dan aan!

Let op: Door op bovenstaande knop te klikken word je doorgestuurd naar Deedmob, waar jij je kunt aanmelden. Soms kan Deedmob de website vertalen naar het Engels, maar dit kun je onderaan zelf terugzetten naar Nederlands.

Meer weten over wat het Groen Traineeship inhoudt? Klik dan op onderstaande knop!

Over Groen Traineeship

Algemene informatie

zaterdag 25 september 2021 - 00:00 tot zaterdag 26 februari 2022 - 00:00
Locatie: 
Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
Nederland
Google Maps image