Groen om te doen
Natuur
vrijdag03dec2021

Doe tip: Laat zien hoe jij de winternatuur ervaart!

Een nieuw seizoen breekt aan met koude, mistige ochtenden, ijskristallen, sneeuw en zachte zonsondergangen. Een prachtig decor! Trek er (samen) op uit en houd jouw camera of telefoon in de aanslag, want wij dagen je uit om de leukste winternatuurfoto te maken!

Plezier in de #winternatuur

Maak een selfie, schiet een portret van jouw fiets- of wandelmaatje of leg vast van welke natuuractiviteit jij geniet. Ook in de winter krijg je energie van buiten zijn! Laat ons zien hoe jij de winternatuur ervaart door jouw foto te delen op Instagram, Facebook of Twitter met #winternatuur en #ivn_natuurliefhebbers, tag @ivnnatuureducatie en wie weet win jij in december een verrassend IVN Winterpakket!

De winactie loopt tot en met zondag 19 december. 

IVN Winterpakket prijs 1Eerste prijs

IVN Winterpakket ter waarde van €80. Een pakket boordevol verrassingen; leuke items uit de IVN Webwinkel om de winternatuur in Nederland optimaal te beleven. 

 

IVN Winterpakket prijs 2Tweede prijs

IVN Winterpakket ter waarde van €50. Een pakket boordevol verrassingen; leuke items uit de IVN Webwinkel om de winternatuur in Nederland optimaal te beleven. 

 

IVN Winterpakket prijs 3Derde prijs

IVN Winterpakket ter waarde van €25. Een pakket boordevol verrassingen; leuke items uit de IVN Webwinkel om de winternatuur in Nederland optimaal te beleven. 

 

Ga je de natuur in?

Wil je even lekker de natuur in voor wat beweging, frisse lucht en een helder hoofd, dan begrijpen wij dat natuurlijk maar al te goed! Geniet vooral van de natuur, maar blijf dichtbij huis en vermijd drukke plekken. Houd altijd de RIVM richtlijnen in acht:

  • Vermijd drukke plekken;
  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Heb je griepverschijnselen, blijf dan thuis;
  • Was je handen zodra je thuiskomt;
  • Houd rekening met elkaar en de natuur.

Houd de site van RIVM in de gaten voor de laatste richtlijnen omtrent corona.