Alle kinderen de natuur in!
Groen doet goed
Kind & Natuur
vrijdag08mei2020

Stap in de natuur met Sander en Luna

Met Sander en Luna ontdek je tips en tricks die je vrolijk maken en waar je de natuur een handje mee helpt. 

Luna en Sander zijn de hoofdrolspelers van de youtube-serie van De Stad Uit. Luna is 15 en een typisch stadskind dat zich snel verveelt, maar graag buiten op avontuur gaat. Sander is een echte natuurnerd, een doctorandus die zijn best doet om Luna naast alle vermaak ook nog wat bij te brengen. Alleen pakt dat meestal net anders uit dan hij had bedacht.

Elke week op dinsdag komt een nieuwe Sander en Luna-video met de tofste ideeën voor wat je in de stadsnatuur kunt doen. Op je grasveld, in de groenstrook of het parkje.  Doe mee en ontdek hoe je van Japanse duizendknoop heerlijke limonade kunt maken, hoe je van het kleinste balkon een bloemenweide maakt en nog veel meer!

Accepteer cookies
Ben je bezig met jouw state-of-the-art wormenhotel of heb jij nu het chillste balkon? Stuur dan een foto of filmpje naar info@destaduit.nl en maak kans op een meet-up met Sander en Luna op de set.

Buiten zijn is zo lekker! Bewegen, spelen, leuke dingen te doen en helemaal vergeten dat alles anders is dit voorjaar. Maar hoe doe je dat als je geacht wordt in je eigen buurt te blijven? Nou, met Sander en Luna gaat het je lukken! ‘Stap in de natuur’ met Sander en Luna is een productie van De Stad Uit, de Rotterdamse tak van Groen doet goed.

Bekijk alle filmpjes op www.destaduit.nl