Alle kinderen de natuur in!
Groen doet goed
Kind & Natuur
donderdag05okt2017

Spring de herfst in!

Woensdag 18 oktober organiseert Groen doet goed Dordrecht een herfstige activiteitendag in de Biesbosch. Kom speuren, spelen, beleven en bewonderen. Iedereen is welkom dus neem je vriendjes en familie mee en spring samen de herfst in!

's Ochtends ontdek je de spannende kant van de natuur tijdens de Ruige Biesbosch Survival. Bruggen bouwen, af van de vaste paadjes en lekker een beetje vies worden! Ben je meer in de stemming om te speuren? Doe dan mee aan de Sportieve Speurtocht en zet je lijf, brein en smaakpapillen lekker aan het werk!

's Middags ga je met de natuurgidsen van IVN op zoek naar paddenstoelen en leer je alles over deze bijzondere schimmels. Daarnaast kun je deelnemen aan een potje Levend Stratego. Geen saai bordspel, maar lekker samen lekker actief spelen in het groen!

Tussen de middag kun je smullen van je zelfgemaakte lunch en lekker klimmen en klauteren op de klimwand. Jij komt toch ook?

De activiteitendag van Groen doet goed Dordrecht vindt plaats op woensdag 18 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur. Alle activiteiten zijn gratis. Meld je wel vooraf even aan om zeker te zijn van je plekje. Alle informatie over het programma vind je op www.weizigt.nl/groen-doet-goed.

GDG