Alle kinderen de natuur in!
Groen doet goed
Kind & Natuur
Op
zaterdag29jun201910:00

Zevenhuizerplas Experience

De Zevenhuizerplas experience biedt je volop kansen de natuur te ontdekken en te beleven. Je kunt er ook creatief aan de slag met natuurlijk materiaal en sportief bezig zijn in de natuur op of onder water.  Dit gratis toegankelijke evenement is zaterdag 29 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Dan is van alles te beleven en te doen in de natuur bij Lake7. Van harte welkom zijn hier jeugd, gezinnen èn iedereen die houdt van de natuur, van 4 tot 88!  Het evenement kent een gevarieerd programma.

Natuur ontdekken

Dat kan ‘s ochtends op expeditie met TV-natuurtuinman Lodewijk Hoekstra. De natuur beleven kan ook op  één of meer van de verschillende korte natuursafari’s begeleid door gidsen van NatuurWijs. Dat varieert van vissen vangen en vogels spotten tot planten proeven en …. snorkelsafari’s.

Creatief aan de slag met de natuur

Dat doe je in workshops en allerlei bouwplaatsen. Daar maak je van natuurlijke materialen zandkastelen, natuurkunstwerken, of … muziek! 

Sportief of juist relaxen!

Ben je sportief? Maak dan kennis met allerlei watersporten ònder water: snorkelen en duiken. Of òp het water: suppen, kayakken, zwemmen, zeilen. Je kunt ook meedoen aan bellyboatraces. Instructeurs staan je bij. En …. relaxen? Dat kan natuurlijk ook, onder een parasol op het strand met een hapje en drankje van Beachclub7.

Gratis toegang

De toegang tot het evenement is gratis dankzij bijdragen van Provincie Zuid-Holland, het Elise Mathilde Fonds en gemeente Zuidplas aan Stichting Plezierrivier De Rotte. Graag wel vooraf aanmelden voor de organisatie.

Aanmelden

Algemene informatie

zaterdag 29 juni 2019 - 10:00 tot 17:00
Locatie: 
Lake7 & Beachclub7
Strandweg 23
2761 DM Zevenhuizen
Nederland
Extra Informatie: 

Aanmelden: https://zevenhuizerplas.nl

Google Maps image