Alle kinderen de natuur in!
Groen doet goed
Kind & Natuur
Op
dinsdag13mrt201815:00

Workshop Duurzame basisvorming

De basis voor een duurzame toekomst

Naar buiten! regio Leiden nodigt je uit voor een informatieve bijeenkomst over Duurzame Basisvorming. Gastspreker is Geo Burghgraaff, werkzaam bij de afdeling Milieueducatie van de Gemeente Den Haag. Geo heeft gewerkt aan een duidelijke omschrijving van het begrip Duurzame Basisvorming en aan het benoemen van concepten en vaardigheden die hierin essentieel zijn. Hij zal zijn bevindingen presenteren en vraagt om jouw expertise en feedback. 

  • Wanneer: 13 maart, 15:00-17:00
  • Waar: Gemeente Leiden, Stationsplein 107 (naast Leiden Centraal)
  • Aanmelden: voor 8 maart a.s. via naarbuiten.leiden@gmail.com

Beleidsdoelstellingen van de overheid op het gebied van duurzaamheid vragen om duurzame burgers die mee kunnen denken en handelen in de uitdagingen waar we nu voor staan: energietransitie, klimaatadaptatie, circulaire economie, behoud van biodiversiteit.

Uit Dialoog onderwijs 2032: 'Mensen toerusten meteen goede kennisbasis op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid, een positieve, innovatieve houding en actiebereidheid, die wel geïnformeerde keuzes maken, die competenties bezitten om idealen en denkbeelden om te kunnen zetten in handelingsperspectieven.'

Algemene informatie

dinsdag 13 maart 2018 - 15:00 tot 17:00
Locatie: 
Gemeente Leiden
Stationsplein 107
Leiden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image