Alle kinderen de natuur in!
Groen doet goed
Kind & Natuur
Op
woensdag27feb201913:00

Winterspelen op het Buytenhof

Natuuravontuur in de voorjaarsvakantie

Op woensdagmiddag 27 februari kunnen kinderen en hun ouders natuur winterse avonturen beleven. In de voorjaarsvakantie zijn alle kinderen, ouders en begeleiders vanaf 6 jaar welkom bij zorgboerderij de Buytenhof.

Jullie worden ontvangen met een glaasje hete appelpunch. Dan is een spannende speurtocht door de natuur en over de boerderij. Je kunt brood op stok roosteren boven een vuurtje, zelf appelmoes leren koken en vogelkasten timmeren voor koolmezen.

De boerderij is ingericht op de ontvangst van bezoekers. Er is een winkeltje met lekkere lokale producten. In de theeschenkerij kun je heerlijk lunchen. Buiten lopen er kippen rond en in de stallen kun je nog meer boerderijdieren ontmoeten.

Deze activiteit wordt georganiseerd door De Stad Uit. De Stad Uit werkt er sinds 2015 aan om kinderen met school en in hun vrije tijd naar natuur en boerderijen rondom de stad te brengen.

Algemene informatie

woensdag 27 februari 2019 - 13:00 tot 16:00
Locatie: 
De Buytenhof
Rijsdijk 98
3161 EW Rhoon
Nederland
Extra Informatie: 

€ 5,- per kind, met Rotterdampas €3,-

Meedoen? Meld je per mail aan via info@destaduit.nl. Geef aan hoeveel kinderen en hoeveel volwassenen deelnemers mee gaan. Vermeld de nummers van de Rotterdampassen als jullie daar gebruik van maken. Neem gepast en contant geld mee of maak je bijdrage over op het rekeningnummer van Stichting Lekker Groen: NL79TRIO0198552572

Contactpersoon: 
Google Maps image