Alle kinderen de natuur in!
Groen doet goed
Paddenstoelen
Op
vrijdag26okt201812:00

Paddenstoelen in de polder

Kinderen en hun ouders gaan op stap met een natuurgids die je de oren van zijn hoofd mag vragen. Welke paddenstoelen kun je eten? Welke is dit? 
Er is volop natuuravontuur: ravotten en klauteren op de speelpolder, aan een touw over een sloot slingeren, een vuurtje stoken, of op ontdekkingstocht langs de sloot. De speelpolder is omgeven door weilanden en sloten. In de verte zie je de stad Delft. Je kunt een pannenkoek kopen – voor wie durft met paddenstoelen - en er is drinken. 

Bij het NME-centrum start het avontuur: jullie struinen over het Ontdekpad: spannende opdrachten en grappige taken leiden je steeds verder de stad uit en de polder in. Op de speelpolder zijn er allemaal activiteiten. 

Tijden, kosten en aanmelden

  • 12: 00 uur Inloop bij het NME Centrum Schiedam met bezoek aan de herfsttentoonstelling. 
  • 13.00 uur Start paddenstoelentocht en struinen over het Ontdekpad 
  • 14.00 - 16:00 uur Avonturen op de Speelpolder

€ 5,00 per kind (50% Rotterdampaskorting), ouders gratis, aanmelden en betalen kan via www.destaduit.nl

Informatie voor ouders 
Er is een portacabin toilet, maar geen kraanwater. Neem een flesje water mee en een boterham. Pannenkoeken en drinken te koop, er is geen pinautomaat. Kaplaarzen zijn handig! Ook voor grote mensen.

Wat is De Stad Uit?
De Stad Uit werkt eraan om kinderen met school en in hun vrije tijd naar natuur en boerderijen rondom de stad te brengen. Sinds  2015 zijn meer dan 15.000 kinderen en hun ouders op natuurreis gegaan. 

Algemene informatie

vrijdag 26 oktober 2018 - 12:00 tot 16:00
Locatie: 
NME-centrum Schiedam
Harreweg 10/12
Schiedam
Nederland
Google Maps image