Alle kinderen de natuur in!
Groen doet goed
Kind & Natuur
Op
zondag25nov201812:00

Natuur & Techniekspektakel

Op zondag 25 november wordt het buitenleven naar binnen gehaald.  Ontdek wat er allemaal te beleven valt tijdens het Natuur & Techniekspektakel in de Haagse Hogeschool. Op die middag wordt de aula van school omgetoverd tot een groot ontdekkingsterrein waar volop valt te doen, ontdekken en beleven. Tijdens dit gratis  evenement kunnen kinderen namelijk aan de slag met zo'n 35 natuur- en techniekworkshops. 

Knutsel, zoals de Indianen vroeger, je eigen dromenvanger, bezoek geblinddoekt het avonturen-pad, maak als fietsend je eigen smoothie of doe inspiratie op bij de workshop ‘Gezonde traktaties’. Kinderen vanaf 9 jaar of ouder kunnen deelnemen aan de Nature Escape Room. Vorm een team en kraak de code!

Bij ‘School in Bos’ kun je een kijkje nemen in het verleden en je eigen mand vlechten. Ook kun je aan de slag met het maken van je eigen amulet. 2e jaars PABO-studenten verzorgen ook dit jaar weer zo’n 15 techniekworkshops, waarbij je flink je handen uit de mouwen kunt steken.  

Tijdens het Natuur & Techniekspektakel kunnen kinderen vele dingen doen van de lijst van 50 dingen die je gedaan moet hebben voor je twaalfde. Vergeet deze 50 dingenlijst dus niet mee te nemen, als je 'm hebt. Daarnaast wordt er die middag een nieuwe lijst gepresenteerd, nummer 51 t/m 100. Na afloop worden deze uitgedeeld bij de uitgang van de Hogeschool.

Het Natuur & Techniekspektakel wordt georganiseerd door Natuur en Milieueducatie van de gemeente Den Haag in samenwerking met de Haagse Hogeschool, Naar buiten! Den Haag en vele groene partners.

Meer informatie: www.denhaag.nl/nme

Algemene informatie

zondag 25 november 2018 - 12:00 tot 16:00
Locatie: 
Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
Den Haag
Nederland
Google Maps image