Alle kinderen de natuur in!
Groen doet goed
Kind & Natuur
Op
maandag21sep202009:00

Het spettert in Hoek van Holland

Ga mee op strandavontuur! Houden jullie ook zo van strand, zee en duinen? Kom dan met je klas naar Hoek van Holland. Jullie kunnen zeediertjes vissen, meedoen aan een struintocht door de duinen, eetbare zeegroenten ontdekken en nog veel meer!

Het spettert in Hoek van Holland

Platvisje, garnaal of zeester? Wie vindt de mooiste waterdieren van de zee? Met schepnet en zoekkaart gaan jullie eropuit. Een top natuurgids begeleidt de avonturen door de duinen van de van Dixhoorndriehoek. Zeekraal, wier, zeesla en lamsoor, er komt meer dan vis uit de zee wat je kunt eten. Ontdek het zelf en maak een broodje zeegroenten. 

Midden op het strand ga je een stuk hout te lijf met zaag en mes. Huh? Waarom dat dan? Om er een snorrebot van te maken. Dat is een muziekinstrument dat op de wind geluid maakt. Meester Norbert helpt je daar graag bij.

Bekijk alle activiteiten, de planning en aanmelden via www.destaduit.nl

Start najaarsprogramma Groen doet goed

Het spettert in Hoek van Holland luidt het najaarsprogramma van Groen doet goed in Zuid-Holland in. Bij aanvang van de activiteit vindt een gesprek plaats tussen gedeputeerde Anne Koning, gedeputeerde Jeannette Baljeu en Michiel Houtzagers, directeur van het Zuid-Hollands Landschap - geleid door Daphne Teeling, regiodirecteur van IVN Natuureducatie. 

groen doet goed

Algemene informatie

maandag 21 september 2020 - 09:00
Locatie: 
Helmweg 7
Hoek van Holland
Nederland
Google Maps image