Alle kinderen de natuur in!
Groen doet goed
Kind & Natuur
Op
woensdag21okt202012:45

Het Spettert in de Biesbosch!

Kom ook naar de theatervoorstelling 'Foomps te water'

Neem een duik in de wereld van water en kom woensdag 21 oktober naar de theatervoorstelling Foomps te water! Ga mee op een spannend avontuur met de Foomps! Deze bijzondere wezentjes belanden als piraten op een bootje van papier. Opeens komen ze het Plasticmonster tegen en zinkt hun mooie boot. Samen met hun nieuwe vriendjes gaan de Foomps de strijd aan tegen het plastic en zwerfafval. Zal het ze lukken het water weer schoon te krijgen? We verklappen vast dat dit zonder jouw hulp niet gaat lukken! Kom jij ook kijken naar deze avontuurlijke voorstelling vol humor en muziek? Na de voorstelling mag je zelf aan de slag en knutsel je eigen Foomp van allerlei verschillende soorten restmateriaal. Tover jij je Foomp om tot superheld, prinses of toch een piraat? Alles kan en mag! Op avontuur gaan kan natuurlijk niet met een lege maag. Voor een lekker en gezond hapje en drankje wordt dan ook gezorgd!

Programma

De theatervoorstelling vindt plaats in een grote tent op het grasveld achter het Biesboschcentrum. De voorstelling wordt 2 keer gespeeld en is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De eerste voorstelling start om 13.00 uur en de tweede om 15.00 uur. 

Tijden

Voorstelling 1 Voorstelling 2
12:45 uur Ontvangst kinderen 14:45 uur Ontvangst kinderen
13:00 uur Start voorstelling 15:00 uur Start voorstelling
14:00 uur Start workshop 16:00 uur Start workshop
15:00 uur Einde voorstelling 1 17:00 uur Einde voorstelling 2

Er worden 30 kinderen per voorstelling toegelaten. Ouders zijn welkom, maar worden verzocht om buiten de tent met een kopje koffie of thee te wachten. 

Locatie

Alle activiteiten vinden plaats bij het Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53, Dordrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Biesboschcentrum. 

Meld je aan!

Kom jij ook kijken naar deze spannende voorstelling? Toegang is helemaal gratis, we vragen je wel om je vooraf aan te melden door een mailtje te sturen naar em.baars@dordrecht.nl.

Bij de uitvoering van deze activiteit wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. De groepen worden klein gehouden en er wordt de hele middag voor gezorgd dat iedereen voldoende afstand kan houden.

Algemene informatie

woensdag 21 oktober 2020 - 12:45 tot 15:00
woensdag 21 oktober 2020 - 14:45 tot 17:00
Locatie: 
Biesboschcentrum
Baanhoekweg 53
Dordrecht
Nederland
Google Maps image