Alle kinderen de natuur in!
Groen doet goed
Kind & Natuur
Op
zaterdag25jan202014:30

Fluit & Kruid gaan vogels tellen

De huismus staat al jaren op de eerste plaats bij de jaarlijkse Nationale Tuinvogeltelling. Maar lukt het de mus om ook dit jaar weer de eerste plaats te halen? Ben je ook zo nieuwsgierig, kom dan zaterdag 25 januari naar de kinderboerderij Buitenwereld Houten. 

De natuurclowns Fluit & Kruid gaan daar tuinvogels tellen. Ze starten om 14.30 uur. Kinderen van 3 tot 12 kunnen samen met hun (groot)ouders meedoen. Eerst gaan de clowns iets leren over vogels. Hoe zien ze eruit en welke liedjes zingen ze? Daarna gaan ze met de kinderen tellen en lekkere winterhapjes voor de vogels maken. 
Meld je snel aan, er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. Voor hen is de toegang gratis. Aanmelden: fluitenkruid@tjilp.nl.

Fluit & Kruid gaan dit jaar vier keer ‘Spelen met de Dieren’ bij de kinderboerderij Buitenwereld. In elk seizoen is er een leuke buitenactiviteit voor kinderen. Deze activiteiten worden ondersteund door het project Groen doet Goed dat ernaar streeft dat kinderen en hun (groot)ouders vaker de natuur bezoeken bij hen in de buurt.

Voor wie: kinderen van 3 tot 12 jaar
Waar: NME Houten, Keercamp 17
Wanneer: 25 januari 2020
Tijd: 14.30-16.30 uur
Kosten: gratis
Info: https://www.facebook.com/fluitenk/events
Info: https://www.facebook.com/buitenwereld/events/
Aanmelden: fluitenkruid@tjilp.nl
 

Algemene informatie

Fluit en Kruid januari
zaterdag 25 januari 2020 - 14:30 tot 16:30
Locatie: 
NME Houten
Keercamp 13
3992 RV Houten
Nederland
Google Maps image