Alle kinderen de natuur in!
Groen doet goed
Kind & Natuur
Vanaf
donderdag26aug202110:00

De Leidse Hooitocht

Van donderdag 26 tot en met zondag 29 augustus van 10.00 – 16.00 uur vindt ‘De Leidse Hooitocht’ plaats, het corona-alternatief voor de Leidse Hooidagen. De Hooitocht door polderpark Cronsteyn leidt langs spannende natuuractiviteiten, verspreid door het hele park. Hoeve Cronesteyn is dit jaar het startpunt.

Als gezin of groep boek je online en kies je een tijdstip waarop je van start wilt gaan. Tijdens deze tocht door Cronesteyn valt er van alles te doen en te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld op slootjessafari, de natuur ontdekken op de vierkante meter, pijl en boog maken en je eigen hapje bereiden. Sommige activiteiten kun je zelf doen, bij andere staan experts om je te helpen of uitleg te geven. Uiteraard zijn alle activiteiten coronaproof en handhaaft de organisatie de regels van het RIVM.

Tickets en informatie

Tickets zijn € 5,00 per persoon en moeten vooraf geboekt worden via: www.leidsehooidagen.nl. Tip van de organisatie: Er zijn een beperkt aantal tickets per dag beschikbaar, dus wacht niet te lang met boeken!

Meer informatie: www.leidsehooidagen.nl. Laatste nieuws: www.facebook.com/leidsehooidagen

Naar buiten! organiseert de Leidse Hooitocht in opdracht van het Zuid-Hollands Landschap en Gemeente Leiden en samen met fondsen en partners uit de Leidse regio.

Algemene informatie

donderdag 26 augustus 2021 - 10:00 tot zondag 29 augustus 2021 - 16:00
Locatie: 
Hoeve Cronesteyn
Cronesteyn 1
2322 LH Leiden
Nederland
Google Maps image