Grijs, Groen & Gelukkig
Gezondheid
maandag08mei2017

Pieter van Foreest ontvangt royale schenking moestuintjes!

Bij Grijs, Groen & Gelukkig koploper Pieter van Foreest in Delft staat de behoefte van bewoners en omwonenden centraal. Bewoners van Delfshove en Pieters Kamerhuis is gevraagd wat zij in hun nieuwe tuin willen hebben en wat voor groene activiteiten zij zouden willen doen. Het eerste wat de bewoners wilden was het weer met de handen in de aarde zitten en bonen, radijsjes en wortelen kweken. Moestuinieren!

Albert Heijn moestuintjesAH Moestuintjes gift

Om dit een extra boost te geven ontvingen zij eind april een royale schenking van de Albert Heijn in de vorm van AH moestuintjes. Een heel mooi gebaar waar de bewoners erg blij mee zijn. Ze gaan de moestuintjes opkweken en hopelijk riant oogsten. Dank aan Albert Heijn!

Betrek de buurt

Op 12 juni doet IVN met Pieter van Foreest een verkenning van de (groene) behoeften van organisaties, ondernemers en andere partijen uit de buurt van Pieters Kamerhuis. Om te kijken waar samenwerkingskansen liggen. Daarbij zal onderzocht worden op welke manier een aandeel in de tuin of een groenactiviteit voor beide partijen interessant is. Want samen (moes)tuinieren is natuurlijk nog leuker!