Grijs, Groen & Gelukkig
Gezondheid
vrijdag11nov2016

Koffietijd op bezoek tijdens Mantelontzorgdag

Tijdens de week van de mantelzorger, op dinsdag 8 november, vond er een Mantelontzorgdag plaats bij Zorgspectrum Het Zand in Zwolle. Ook Koffietijd was aanwezig om de mantelzorger in het zonnetje te zetten. 

Even ontspannen

De Mantelontzorgdag bij GGG IVN Mantelzorgdag Het ZandZorgspectrum Het Zand in Zwolle stond in het teken van het ontzorgen van de mantelzorger. Er werd o.a. een beleeftocht over het landgoed Zandhove gehouden, in samenwerking met IVN. Na een gezellig diner konden de mantelzorgers ’s avonds een bezoek brengen aan het Mantelzorg Ontmoetingscafé waarin verder werd gegaan op het thema natuurbeleving. De dag werd muzikaal omlijst door troubadour Rob Krot. De aanwezigen waren erg enthousiast.

Een bezoekje van Koffietijd

Koffietijd-presentatrice Loretta Schrijver bracht een bezoek aan landgoed Zandhove om de mantelzorgers extra in het zonnetje te zetten. Zo liep Loretta Schrijver mee tijdens de natuurwandeling over het landgoed. Ze deed hier verslag van en dit werd op de landelijke Dag van de Mantelzorg uitezonden in Koffietijd. Bekijk het fragment hier