Grijs, Groen & Gelukkig
Gezondheid
zaterdag17sep2016

Aftrap Grijs, Groen & Gelukkig bij Ruitersbos

Op donderdag 15 september vond de aftrap plaats om de samenwerking van IVN en Ruitersbos binnen het project Grijs, Groen & gelukkig te vieren.

Feestelijke aftrap

De feestelijke aftrap van Grijs, Groen & Gelukkig vond plaats in de Tuinkamer van Ruitersbos, in het bijzijn van Paul de Beer (wethouder Financiën, Duurzaamheid en Sport), Piet Duizer (regionaal directeur IVN), Rita van Odenhoven (bestuurder Ruitersbos) en Paul de Beer (wethouder).

Tijdens de aftrap werd de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door de betrokken partijen. Verder konden bewoners die dag kennis maken met de Natuurkoffer en werd er gewandeld door de tuinen van Ruitersbos. Tijdens die wandeling werden de wensen en ideeën van Ruitersbos met betrekking tot de IVN toepassingen toegelicht. Aan het einde van de middag werd er met elkaar getoost op de bloei van Grijs, Groen & Gelukkig.

Een feestje voor iedereen

Volgens Rita van Odenhoven (bestuurder Ruitersbos) was het geen feestje tussen twee partijen maar een feestje van iedereen: ‘Met hulp van betrokken zorgverleners, vrijwilligers en omwonenden willen we ouderen laten genieten van natuurbeleving, beweging en de buitenlucht. Maar net zo belangrijk, we willen ook anderen in de gelegenheid stellen om te genieten van het mooie groen dat Ruitersbos te bieden heeft!’.