20 t/m 26 juni 2022
Grevelingenweek 2022
Recreatie
vrijdag19apr2019

Save the date: Grevelingenweek 2019

Voel de wind door je haren, het najaarszonnetje op je gezicht en laat je longen zich vullen met de zilte lucht.  Dit najaar kan iedereen weer genieten van de Grevelingen. Kom het zelf beleven en proef, ruik, zie, voel en hoor van 16 t/m 23 oktober de Grevelingen tijdens de Grevelingweek! 

Samen met een IVN-natuurgids op zoek naar eetbare paddenstoelen, met Staatsbosbeheer op excursie naar de Veermansplaat of een kopje koffie met streekgebak bij een Grevelingengastheer: er is voor ieder wat wils tijdens de Grevelingenweek. Zelfs de flamingo’s kijken alweer uit naar hun roze zondag! Samen zorgen we ook dit jaar voor een geweldige Grevelingenweek! Met deze 'beleefweek' zetten we de Grevelingen in het zonnetje en betrekken we inwoners, recreanten, odnernemers, scholieren en toeristen bij dit prachtige gebied.

Activiteiten gezocht!

Wil je een activiteit organiseren tijdens de week? Super! Je kunt je hier aanmelden.

De Grevelingenweek is een initiatief van IVN Natuureducatie samen met Staatsbosbeheer, Provincie Zeeland en Provincie Zuid-Holland en verschillende recreatieondernemers rond de Grevelingen.